Nejslavnější talentová show je zpět. S umělci oslaví kulaté jubileum

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (1) - upoutávka

Oblíbená a nejznámější soutěž v hledání talentů se vrací na obrazovky televize Prima. Show plná fantastických pěveckých výkonů, dechberoucích tanečních či akrobatických vystoupení, vtipných scének, ale i dojemných životních příběhů a nesplněných snů. To vše vás čeká v už desátém jubilejním ročníku legendárního pořadu spolu se slavnými porotci a moderátory.

Show Česko Slovensko má talent je na televizních obrazovkách oblíbenou stálicí, která se těší ohromné divácké přízni. Téměř každým rokem baví nejen neuvěřitelnými kousky a výkony jednotlivých soutěžících, ale i pohotovými vtipnými reakcemi a komentáři porotců. Těmi budou i letos Marta Jandová, Diana Mórová, Jakub Prachař a Jaro Slávik.

Stejně jako v předešlém ročníku se i tentokrát můžeme těšit na moderátory Davida Gránského a Jasminu Alagič Vrbovskou, která to v minulém roce v zákulisí pořádně rozjela na hit internetu Kde si včera bol. Uvidíme, zda se i v jubilejním desátém ročníku show Česko Slovensko má talent, která začíná už v sobotu 27. srpna večer na Primě, platonicky zamiluje do některého z účinkujících. Naposledy doslova padla k nohám mladému zpěvákovi a jeho sladkému lovesongu.

Kdo vyhraje v Česko Slovensko má talent?

Otázkou také zůstává, zda se vítězem stane podruhé v historii cizinec, posedmé Slovák nebo bude do třetice slavit někdo z České republiky. V loňském roce se z výhry radovala taneční skupina Diamonds, která porotu svým vystoupením natolik nadchla, že v podstatě v přímém přenosu přepsala pravidla soutěže a udělila jí porotcovský zlatý buzzer. Díky tomu postoupilo uskupení z Nového Bydžova přímo do finále, kde oslnilo podruhé. S emotivním tématem Lidic si získali většinu diváků a stali se vítězi deváté řady talentové show.

Jisté je jedno – čeká nás široká plejáda jak nadaných zpěváků, akrobatů, tanečníků a dalších umělců, při jejichž vystoupení se bude tajit dech, tak i těch, jimž talent tak nějak schází a pobaví nás často nechtěně jako například výstřední Ingrid, u které výbuchy smíchu nebraly konce. Někteří soutěžící si navíc namísto postupu do dalšího kola odnášejí speciální ocenění Zlatý Pátrovič, a to za neutuchající odhodlání a vytrvalost. Dostaví se i v tomto ročníku muž, po němž je cena pojmenována – legendární Jozef Pátrovič?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.