Nejslavnější talentová show je zpět. S umělci oslaví kulaté jubileum

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (1) - upoutávka

Oblíbená a nejznámější soutěž v hledání talentů se vrací na obrazovky televize Prima. Show plná fantastických pěveckých výkonů, dechberoucích tanečních či akrobatických vystoupení, vtipných scének, ale i dojemných životních příběhů a nesplněných snů. To vše vás čeká v už desátém jubilejním ročníku legendárního pořadu spolu se slavnými porotci a moderátory.

Show Česko Slovensko má talent je na televizních obrazovkách oblíbenou stálicí, která se těší ohromné divácké přízni. Téměř každým rokem baví nejen neuvěřitelnými kousky a výkony jednotlivých soutěžících, ale i pohotovými vtipnými reakcemi a komentáři porotců. Těmi budou i letos Marta Jandová, Diana Mórová, Jakub Prachař a Jaro Slávik.

Stejně jako v předešlém ročníku se i tentokrát můžeme těšit na moderátory Davida Gránského a Jasminu Alagič Vrbovskou, která to v minulém roce v zákulisí pořádně rozjela na hit internetu Kde si včera bol. Uvidíme, zda se i v jubilejním desátém ročníku show Česko Slovensko má talent, která začíná už v sobotu 27. srpna večer na Primě, platonicky zamiluje do některého z účinkujících. Naposledy doslova padla k nohám mladému zpěvákovi a jeho sladkému lovesongu.

Kdo vyhraje v Česko Slovensko má talent?

Otázkou také zůstává, zda se vítězem stane podruhé v historii cizinec, posedmé Slovák nebo bude do třetice slavit někdo z České republiky. V loňském roce se z výhry radovala taneční skupina Diamonds, která porotu svým vystoupením natolik nadchla, že v podstatě v přímém přenosu přepsala pravidla soutěže a udělila jí porotcovský zlatý buzzer. Díky tomu postoupilo uskupení z Nového Bydžova přímo do finále, kde oslnilo podruhé. S emotivním tématem Lidic si získali většinu diváků a stali se vítězi deváté řady talentové show.

Jisté je jedno – čeká nás široká plejáda jak nadaných zpěváků, akrobatů, tanečníků a dalších umělců, při jejichž vystoupení se bude tajit dech, tak i těch, jimž talent tak nějak schází a pobaví nás často nechtěně jako například výstřední Ingrid, u které výbuchy smíchu nebraly konce. Někteří soutěžící si navíc namísto postupu do dalšího kola odnášejí speciální ocenění Zlatý Pátrovič, a to za neutuchající odhodlání a vytrvalost. Dostaví se i v tomto ročníku muž, po němž je cena pojmenována – legendární Jozef Pátrovič?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.