Celebrity

14. září 2022 10:49

redakce Prima Ženy

Z kolegy mohl být manžel. Který slavný herec se ucházel o Evu Holubovou?

Hořký svět (3) - upoutávka

Eva Holubová (63), momentálně představitelka jedné z ústředních postav populárního seriálu o pivě, je na české herecké scéně matadorkou a má tam i spoustu přátel. Jeden z nich se o ni ale ucházel, a mohl tak v jejím životě získat vyšší pozici.

Osmdesátá léta byla pro Evu Holubovou začátkem herecké kariéry. Zřejmě ani ona tehdy netušila, že se bude za pár let řadit mezi nejznámější české osobnosti. Diváci Primy si ji ještě letos vychutnávali v seriálu Slunečná, od podzimu se objevuje ve středečním seriálu Hořký svět v roli nesmlouvavé hlavy rodiny.

Eva Holubová je v hereckých kruzích oblíbená a kolegové ji mají rádi. Jeden z nich k ní dokonce cítil ještě něco intenzivnějšího a doufal, že přátelské pouto přeroste v něco víc. Ke své smůle ale nepochodil.

Platonický milenec

„Známe se od roku 84. To jsem se o ni pokoušel,“ přiznal v pořadu 7 pádů Honzy Dědka herec Bob Klepl, který byl na obrazovkách nejednou milencem či manželem Evy Holubové. U té jeden moment rozhodl o tom, že se jeho partnerkou nestane.

Zatímco na DAMU si Bob Klepl své kolegyně vůbec nevšímal a těžko říct, zda vůbec vnímal její existenci, na divadelní pouti se snažil získat její srdce. Zazpíval ale píseň o prostitutkách a poté přišlo něco, co Evu Holubovou navždy odradilo.

„Odhodil kytaru, vrhnul se na přítomné ženy se slovy: Davaj, davaj, davaj. A tam jsem se rozhodla, že budeme jenom platoničtí milenci,“ zasmála se Eva Holubová, která je už 13 let šťastně vdaná za výtvarníka Miroslava Zdeňka (64).

Žárlivost jako tabu

Ačkoliv se nestali skutečným párem, Bob Klepl a Eva Holubová k sobě mají blízko snad ještě víc. Že by snad ale jejich drahé polovičky na sebe navzájem žárlily, to se říct nedá. Minimálně hereččin manžel je z jejího kolegy nadšený.

„Můj muž ho tak miluje, že na něj vůbec nežárlí. Závidí mi, že s ním můžu bydlet na pokoji. Máme rádi navzájem svoje děti. Máme čtyři a teď máme vnoučka, který mi neříká teto, ale babi,“ popsala Eva Holubová vztah s Bobem Kleplem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.