David Gránský a Jasmina Alagič: V talentové show to rozjedou na hit Britney Spears

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (1) – Tanečníci Alagič a Gránský

Moderátorská dvojice slavné talentové soutěže Jasmina Alagič Vrbovská a David Gránský se pěkně odvážou. Ani na moment nezaváhají a vystoupí jako doprovodní tanečníci jednoho z účinkujících. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak se rozparádí u songu Britney Spears.

David Gránský, který se nedávno stal poprvé otcem, a Jasmina Alagič Vrbovská dokážou, že to umí pořádně roztočit. Moderátorské duo se odváže v talentové soutěži na slavnou písničku americké popové ikony Britney Spears.

Hit Toxic je jednoduše nenechá chladnými a stanou se z nich exkluzivní tanečníci jednoho z účinkujících.

Jakmile se soutěžící Jiří v zákulisí svěří, že vystoupí právě s tímto songem, oba jsou nadšeni.

„Tu miluju! Můžeme jít s tebou?“ zeptá se ho okamžitě Jasmina, která v show Česko Slovensko má talent, jejíž první díl uvidíte v sobotu večer na Primě, zažila letos pořádné překvapení. Jubilejní desátá řada totiž přichází hned s několika novinkami, mezi nimiž jsou i speciální porotci. A právě jedním z nich bude moderátorčin manžel, známý rapper Patrik Rytmus Vrbovský.

Jak Jasmina, tak David to na pódiu pořádně rozjedou. Jejich taneční kreace pobaví nejen diváky, ale zírat budou i porotci Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová a Jaro Slávik. Bohužel ani skvělá choreografie moderátorů nespasí Jiřího výkon. „Máte rekord, nedal jste jediný tón správně,“ konstatuje s úsměvem Prachař.

Ačkoliv z rodáka z Nového Bydžova, odkud pochází i loňští vítězové této talentové soutěže, asi pěvecká hvězda nebude, důležitá je pro něho zpětná vazba publika, které jemu i jeho jedinečným tanečníkům aplaudovalo.

Za pravdu mu nakonec dají i sami porotci. Z výrazu Jakuba Prachaře je ale patrné, že něco chystá. Bude z Jiřího další držitel Zlatého Pátroviče?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.