David Gránský a Jasmina Alagič: V talentové show to rozjedou na hit Britney Spears

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (1) – Tanečníci Alagič a Gránský

Moderátorská dvojice slavné talentové soutěže Jasmina Alagič Vrbovská a David Gránský se pěkně odvážou. Ani na moment nezaváhají a vystoupí jako doprovodní tanečníci jednoho z účinkujících. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak se rozparádí u songu Britney Spears.

David Gránský, který se nedávno stal poprvé otcem, a Jasmina Alagič Vrbovská dokážou, že to umí pořádně roztočit. Moderátorské duo se odváže v talentové soutěži na slavnou písničku americké popové ikony Britney Spears.

Hit Toxic je jednoduše nenechá chladnými a stanou se z nich exkluzivní tanečníci jednoho z účinkujících.

Jakmile se soutěžící Jiří v zákulisí svěří, že vystoupí právě s tímto songem, oba jsou nadšeni.

„Tu miluju! Můžeme jít s tebou?“ zeptá se ho okamžitě Jasmina, která v show Česko Slovensko má talent, jejíž první díl uvidíte v sobotu večer na Primě, zažila letos pořádné překvapení. Jubilejní desátá řada totiž přichází hned s několika novinkami, mezi nimiž jsou i speciální porotci. A právě jedním z nich bude moderátorčin manžel, známý rapper Patrik Rytmus Vrbovský.

Jak Jasmina, tak David to na pódiu pořádně rozjedou. Jejich taneční kreace pobaví nejen diváky, ale zírat budou i porotci Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová a Jaro Slávik. Bohužel ani skvělá choreografie moderátorů nespasí Jiřího výkon. „Máte rekord, nedal jste jediný tón správně,“ konstatuje s úsměvem Prachař.

Ačkoliv z rodáka z Nového Bydžova, odkud pochází i loňští vítězové této talentové soutěže, asi pěvecká hvězda nebude, důležitá je pro něho zpětná vazba publika, které jemu i jeho jedinečným tanečníkům aplaudovalo.

Za pravdu mu nakonec dají i sami porotci. Z výrazu Jakuba Prachaře je ale patrné, že něco chystá. Bude z Jiřího další držitel Zlatého Pátroviče?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.