Celebrity

31. srpna 2022 16:34

Tomáš Durčák

Oslavenec Jakub Prachař dostal od Sáry Sandevy zamilované přání: Lásko, jsi svět

Show Jana Krause (34) - Sara Sandeva o roznášení jídla

Z Jakuba Prachaře (39) se už příští rok v srpnu stane čtyřicátník, avšak může být rád za to, že na něm takový věk není vůbec poznat. Herečka Sara Sandeva (25), s kterou už více než rok tvoří pár, mu k nedávným devětatřicátým narozeninám poslala veřejně srdceryvné přání. Jak dvojice strávila letošní léto?

Léto plné cestování a povinností

Jakub i Sara za sebou mají poměrně nabité léto. Spolu se ukázali na letošním ročníku Mezinárodního filmového festivalu ve Varech, načež Sara v srpnu vyrazila na další filmový festival, tentokrát do Sarajeva, tedy do Bosny a Hercegoviny, kam byla pozvaná.

Její partner Jakub Prachař měl mezitím v létě nepochybně plné ruce s natáčením – na podzim se na Primě představí v pořadu Inkognito a zároveň zasedne v porotě jubilejní 10. řady soutěže Česko Slovensko má talent. A aby toho nebylo málo, o prázdninách šla do kin nová komedie Hádkovi, kde rovněž ztvárnil jednu z hlavních rolí.

Dvojice, která se seznámila a zároveň dala dohromady během natáčení krimiseriálu Dvojka na zabití, kde oba ztvárnili hlavní role, vypadá, že už nemůže být šťastnější. A skutečnost, že partnery dělí 13 let, podle všeho v jejich společném štěstí nehraje žádnou roli. Sara ostatně už po původním odhalení vztahu s Jakubem rezolutně prohlásila, že řešit věk je nesmysl.

Sara věkový rozdíl ve vztazích vůbec neřeší

„Já si myslím, že věk nehraje roli. Myslím, že je to o tom, jací jste, prostě o lidech… Já jsem opravdu nad věkem nikdy moc nepřemýšlela, ale vždycky jsem se tedy kamarádila a bavila se staršími lidmi, ale nevím, čím to je. A zrovna Jakub má v sobě mladej elán, u něj to není vůbec poznat, že je starší, uvedla herečka původem z Makedonie pro eXtra.cz.

Jakub 30. srpna oslavil své poslední narozeniny s číslem tři na začátku a jeho drahá polovička mu při té příležitosti opět vyznala lásku. „Všechno nejlepší lásko. Jsi svět,“ napsala Sara na svůj Instagram a přidala tři snímky ze společné cesty do města Ohrid v Severní Makedonii.

Tam to má Sara očividně ráda, naposledy tam se svou rodinou ze Skopje byla v létě 2018, kdy rovněž přidala příspěvek na Instagram. Nyní na toto oblíbené místo vzala i svou lásku Jakuba.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.