Celebrity

11. září 2022 08:10

Žaneta Dernerová

Dechberoucí vzdušná akrobacie plná lásky a vášně. Marta Jandová z ní měla horečku

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (3) – Vzdušná akrobacie

Dvojice mladých cirkusových umělců zavěšených na popruzích v několika metrech nad zemí ohromila ve známé talentové soutěži. Jejich vystoupení dostalo nejen publikum, ale i porotce včetně Marty Jandové, které prý fascinujícím číslem přivodili hromadu nemocí. Podívejte se na extra ukázky.

Artur a Esmira jsou sympatický pár z Ukrajiny, jejichž životní cesta připomíná filmový příběh. Studovali stejnou cirkusovou školu, ale nikdy se spolu nebavili. „Já jsem se styděl a ona neměla odvahu,“ vypráví Artur. Zlom přišel až v momentě, kdy museli spolupracovat. Tehdy se do sebe zamilovali. „Začalo to v cirkuse a pokračuje to v cirkuse,“ usmívají se dnes již mladí manželé.

V jubilejní desáté řadě talentové soutěže Artur a Esmira oslnili akrobacií, během níž byli zavěšení na popruzích. „Tohle vystoupení jsme vytvořili společně a moc nám na něm záleží. Je to pro nás srdeční, osobní záležitost,“ svěřil se sedmadvacetiletý Artur. Z jejich čísla se v Talentu tajil dech. A to nejen kvůli nebezpečným prvkům.

„Je to o divoké lásce, o tom, jak se muž a žena dají dohromady,“ popsali své fascinující představení, za něž byli zaslouženě odměněni potleskem vestoje. Obávaný kat Jaro Slávik, Marta Jandová, Jakub Prachař i speciální člen poroty Rytmus byli nadšeni. Ocenili nejen perfektní výkon, ale též hudbu a emotivní ztvárnění.

Přestože publikum provolávalo „Zlatý buzzer“, přímé cesty do finále se tato dvojice nedočkala. O postupu do dalšího kola ovšem nebylo pochyb. „Mám úpal, úžeh, horečku a dalších devět tisíc různých nemocí. To bylo něco tak nádherného! Tolik lásky, tolik vášně, tolik dravosti,“ nešetřila chválou Marta Jandová. Ostatní porotci s ní jednoznačně souhlasili.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.