Celebrity

10. září 2022 16:12

Žaneta Dernerová

Rytmus účastníkem vystoupení v talentové show! S Jakubem Prachařem bude i tančit

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (3) – Tanečky s Rytmusem a Prachařem

Rapper Rytmus a Jakub Prachař se ocitnou na pódiu po boku usměvavého žongléra a společně si dokonce i zatančí. Slovenský umělec se tak stane nejen speciálním členem poroty známé talentové show v její jubilejní řadě, ale i jedinečnou součástí artistického čísla. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak si oba porotci zavlní boky.

Slovenský rapper šokoval nejen diváky, ale i manželku Jasminu Alagič Vrbovskou, když se nečekaně objevil v talentové soutěži a tvrdil, že je nevlastním bratrem legendárního Jozefa Pátroviče. Jeho maskování bylo naprosto dokonalé a obelstil kompletně všechny. Tentokrát se na jevišti objeví znovu, už ale sám za sebe.

Žonglér a artista Michal Tříska požádá Rytmuse, zda by mu nebyl nápomocen při jeho vystoupení. Na vysoké jednokolce hodlá přinutit tygra, aby proskočil ohnivým kruhem. Problém ovšem spočívá v tom, že se na monokolo nedokáže sám dostat. Jeho asistentem se tak stane nejen slavný rapper, ale i porotce Jakub Prachař.

Humorné momenty s Rytmusem a Jakubem Prachařem

Po úvodním tanečku následuje několik marných pokusů, kdy se sympatický mladík snaží na nestabilní zařízení vyšplhat. „Můžete mě trošku nahnout dopředu?“ prosí je. V dalším díle show Česko Slovensko má talent, kterou uvidíte v sobotu večer na Primě, tak vznikne perfektní vtipná scénka, která dokonale pobaví nejen publikum, ale i moderátory a porotce.

Přestože se novopečený otec David Gránský obával, že Rytmusovi brzy dojde trpělivost a z jeviště odejde, nestane se tak. S Jakubem Prachařem vydrží až do chvíle, kdy se Michal Tříska na jednokolce úspěšně usadí. Zbytek jeho báječného vystoupení si už oba vychutnají z pohodlí svých porotcovských židlí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.