Celebrity

5. září 2022 17:21

Žaneta Dernerová

Rytmus nevlastním bratrem Jozefa Pátroviče? Rapper šokoval ve slavné show

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (2) – Eugen Pátrovič

Slovenský rapper Rytmus vyrazil dech nejen všem divákům známé show, ale i manželce Jasmině Alagič Vrbovské. Do talentové soutěže totiž dorazil v dokonalém převleku a tvrdil, že je nevlastním bratrem legendy pořadu Jozefa Pátroviče. Podívejte se v ukázkách na zaskočené reakce přítomných i samotné odhalení Rytmuse.

Větší překvapení a následné rozuzlení si lze jen těžko představit. Když se ve slavné show hledající talenty objevil údajný bratr Jozefa Pátroviče, všichni jen nevěřícně zírali. O to víc samotná stálice soutěže. Jednaosmdesátiletý pan Pátrovič totiž neměl o existenci nevlastního sourozence tušení.

Legenda pořadu Česko Slovensko má talent, která dosud nechyběla v žádné sérii a ani letošní jubilejní desátý ročník není výjimkou, už od začátku odmítala něčemu takovému uvěřit. „To je blbovina, on není můj bratr,“ rozčiloval se v zákulisí Jozef. Stejně zaražení byli i moderátoři David Gránský a Jasmina Alagič Vrbovská.

Eugen Pátrovič a jeho příběh samozřejmě zaujal i porotce, kterými jsou letos opět Jaro Slávik, Marta Jandová, Diana Mórová a Jakub Prachař. Právě ten se ujal nově objeveného příbuzného zpovídat. „Zpíváte jako bratr, nebo líp než bratr?“ narážel Jakub na nevelký pěvecký um Jozefa, jenž navzdory negativnímu hodnocení v sebe nikdy nepřestal věřit. Na jeho počest a za pevné odhodlání jít si za svým snem je dokonce podobně smýšlejícím soutěžím předávána cena Zlatý Pátrovič.

Ztracený bratr Eugen, o jehož existenci neměl dle vůle společného otce Jozef ponětí, se prý narodil ve slovenském městě Nováky a následně se přestěhoval do Hradce Králové. Do Česko Slovensko má talent, kterou můžete sledovat každou sobotu večer na Primě nebo zpětně on-line, přišel vystoupit s písní Karola Duchoně V dolinách.

Jasmina Alagič Vrbovská v šoku

Svým skvělým zpěvem naprosto oslnil a s další skladbou navíc rozjel neskutečnou show, která všechny nadzvedávala ze židle. Ještě větší šok ale přišel ve chvíli, kdy se svěřil, že rovněž rappuje. Ačkoliv zprvu bylo vystoupení hodno jeho dosavadního projevu, v refrénu Rytmusova hitu Deti stratenej generácie jako by se před očima přítomných proměnil. Manželka slavného rappera Jasmina Alagič stála v zákulisí jako opařená.

Rapper Rytmus nevlastním bratrem Pátroviče

Ta pravá třešnička na dortu ale měla teprve přijít. „Já tomu nemůžu uvěřit. To je zázrak, anebo blamáž,“ vysoukal ze sebe Jozef Pátrovič a požadoval, aby jeho údajný bratr ukázal na kameru svůj občanský průkaz. Této role se chopil obávaný kat Jaro Slávik a při pohledu na doklad totožnosti, který mu Eugen podal, se začal smát. Postupně si občanku prohlédli všichni členové poroty a následně si zavolali moderátorku, která při pohledu na ni vypadala, jako by do ní uhodil blesk.

Reakce Rymusovy ženy Jasminy byla nezapomenutelná. V její tváři se mísil údiv s šokem. Dlouho nemohla uvěřit, že domnělý bratr Jozefa Pátroviče je ve skutečnosti... její choť Rytmus! „Já ti utrhnu hlavu,“ vzmohla se na vtipný komentář. Po jeho odmaskování bylo jasné, že se rapperovi povedl mistrovský kousek a dokázal dokonale oklamat nejen diváky, ale i vlastní manželku. V dalším díle talentové soutěže se na něho navíc můžeme těšit v roli speciálního porotce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.