Celebrity

29. září 2022 10:14

Josef Šťastna

Strach o miminko i o Agátu. Jaromír Soukup je striktně proti jejímu riskování

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Modelka Agáta Hanychová (37) byla vždy volnomyšlenkářskou rebelkou. Nyní ale má po svém boku trochu usedlého muže, který ji v mnoha jejích aktivitách koriguje. Mediální magnát Jaromír Soukup (53) dal jasně najevo, že některé kroky, které jeho partnerka plánuje, se mu opravdu nelíbí.

Na jedné straně rebelka, která si nerada nechávala kecat do života od žádného ze svých partnerů a milenců. Na straně druhé pak muž, který už alespoň zčásti našel životní moudrost a klid. Třaskavé spojení zatím funguje, ale i tak se nad zamilovanou dvojicí objevují jemné mráčky.

Jaromír Soukup přiznal, že mu hodně vadí, že jeho partnerka nechce omezit některé sportovní aktivity ani v těhotenství. Hanychová je pověstná tím, že miluje jízdu na snowboardu a o víkendu se chystá vyrazit na divokou akci. Mediální boss je přesvědčený, že v požehnaném stavu by měla sportování odložit. Těhotná Agáta navíc bojuje s nachlazením.

Kašle a chce na hory, naštval se Jaromír Soukup

V pořadu Agáta Jaromíra Soukupa proběhla diskuze o tom, že Jaromír svou partnerku opravdu miluje, ale to neznamená, že jí slepě vše povolí.

„Aguš je špatně, kašle tady a navíc je těhotná. Jestli bulvár začne psát, že jsem tě opustil, tak to bude tak, že tě v tom rozhodnutí nepodporuji,“ vyjádřil se Soukup ostře, co si myslí o tom, že Agáta chce s respiračními problémy vyrazit na zasněžené svahy.

Zdá se, že Agáta si nyní víkend na horách prosadí. Přece jen akce už je naplánovaná. Bude ale otázkou, jak si to pár zařídí do budoucna. Varianta, že by Soukup vždy povolil i to, s čím zásadně nesouhlasí, nevypadá úplně pravděpodobně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.