Celebrity

26. září 2022 08:37

Josef Šťastna

Agáta Hanychová plánuje svatbu. Prozradila, zda snese Jaromíra Soukupa u porodu

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (37) chce kompletní rodinu a je připravená stát se paní Soukupovou. Vyjádřila se, že mediální magnát Jaromír Soukup (53) by ji měl požádat o ruku. Fanouškům prozradila, zda si přeje, aby partner byl i u porodu.

Modelka a sebevědomá žena Agáta Hanychová se zřejmě řídí heslem, že co se může zařídit dnes, nemá smysl odkládat na zítra. Svým fanouškům a fanynkám během živého vysílání na Instagramu prozradila, že je připravená stát se paní Soukupovou a prý nemá smysl veselku odkládat. Ráda by svatbu stihla do porodu miminka, které s mediálním magnátem očekává.

Modelka a dcera Veroniky Žilkové (60) také ale svým sledujícím zdůraznila, že nyní je na tahu její partner. Jaromír Soukup by se tedy měl pochlapit a požádat Agátu o ruku.

Jaromír Soukup bude u porodu, počítá Agáta Hanychová

Padaly také dotazy na její těhotenství. Fanoušky zajímalo, zda plánuje, aby u porodu byl i její partner. Agáta s úsměvem uvedla, že s jeho účastí ve velký den se rozhodně počítá.

„Jen ať si to vyžere,“ sdělila během vysílání se svým typickým humorem žena, která má už dvě děti. Dceru Miu s hercem Jakubem Prachařem a syna Kryšpína s podnikatelem Miroslavem Dopitou. Oba vztahy nevyšly. S Dopitou řešili neustále nevěry, s Prachařem pak velká zamilovanost přešla až v nenávist.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.