Celebrity

29. září 2022 18:15

Vanesa Havlíková

Kristýna Hrušínská baví svým těhotenstvím fanoušky. Bříško jako praktická věc

Herečka Kristýna Hrušínská (37) a její manžel Matěj Balcar (31) zanedlouho přivítají na svět dalšího potomka. Společně už mají pětiletého syna Vojtíka a fenku Monellu, kterou berou jako důležitou součást rodiny. Na herečce je už těhotenství viditelné, ale stále se práce nevzdává. I přes veškerý nabitý program si dokáže najít čas také na odpočinek.

Kristýna Hrušínská teprve nedávno překvapila své fanoušky, když nafotila dosud nejodvážnější snímky pro pánský časopis. Zanedlouho poté přišla s dalším překvapením, když oznámila, že společně s manželem, režisérem Matějem Balcarem, čekají druhého potomka. „Bude veselo. Druhé kolo začíná za tři, dva, jedna...,“ napsala herečka k fotce na Instagramu.

Bříško místo stolečku

Kristýna své pracovní povinnosti neodkládá ani během víkendu, natož v těhotenství. „Víkend se nesl v pracovním duchu, ale mezi natáčením a divadlem jsem neodolala posezení na terásce. Přeji vám všem krásný nadcházející týden a ať vám ho nic nezkazí. ‚Pupíno‘ roste a vlastně už ani nepotřebuju stoleček,“ vtipně okomentovala Kristýna fotku na svých sociálních sítích.

Holčička, nebo chlapeček?

Mladý pár má společně syna Vojtíka, který nedávno oslavil páté narozeniny. Zatím není jasné, zda do rodiny přibude holčička nebo bude mít Vojta brášku. Kristýna však říká, že být obklopená muži jí rozhodně nevadí.

„Já si to užívám. Alespoň mám kolem sebe chlapy, kteří se o mě postarají a budou mě chránit. Nedávno jsme si ale pořídili fenku australského ovčáka, tak to můžeme vzít tak, že se nám domácnost trošku genderově vyvážila,“ prozradila s úsměvem v rozhovoru pro redakci Prima Ženy.

Připomeňte si, jak Kristýna fotila odvážné snímky pro pánský časopis:

S manželem jsou sehraní

Manžel je pro Kristýnu velkou oporou a i díky němu těhotenství zvládá opravdu s přehledem. S manželem jsou sehraná dvojka a nedělá jim problém spolupracovat i v profesním životě.

Kristýna si zahrála hlavní roli v novém filmu Pánský klub, pro který psal scénář, původně tedy divadelní, její muž Matěj Balcar.

„Hodně jsem se tehdy smála, musím říct. Totiž když Matěj scénář psal, pořád se mě vyptával na otázky týkající se nevěry. Jak bych reagovala, kdyby... Nebo co by, kdyby tohle? Říkala jsem si tehdy: Kam tím krucipísek míří? Až mi po čase položil na stůl divadelní scénář Pánský klub, kde jsem ty svoje odpovědi našla,“ zmínila během jednoho z rozhovorů pro web Prima Ženy.

„Na manžela začínám být opravdu hodně hrdá. Je úžasné, jak dokáže skloubit vážné téma s humorem – a ono to funguje. Lidé se v divadle řežou smíchy a na konci brečí dojetím,“ dodala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.