Kristýna Hrušínská focení žhavých snímků doma zatajila. Slavný táta reagoval nečekaně

Herečka Kristýna Hrušínská se narodila do herecké rodiny, a potvrzuje tak pravidlo, že jablko nepadá daleko od stromu. Teď si ale z divadelních prken odskočila na focení pro pánský časopis Playboy. Podívejte se, jak se své nové role modelky zhostila. A co na to říkal její tatínek, herec Jan Hrušínský?

Sedmatřicetiletá Kristýna Hrušínská se vydala ve šlépějích svých rodičů, herců Jana Hrušínského a Miluše Šplechtové. V branži si našla také svého manžela, režiséra a scenáristu Matěje Balcara (31), se kterým má syna Vojtu (4). A právě Matěj Balcar napsal scénář k novému filmu Pánský klub, ve kterém si Kristýna zahraje terapeutku pro sexuálně závislé. A v rámci toho přišel i nápad propagace v časopise Playboy.

Kristýna Hrušínská: Cítím se velice sexy

„Můj manžel vlastně řekl producentům, že bych proti tomu nic neměla, no a oni se toho chytli a dalo se to celé do pohybu. Takže to, co vzniklo jako fór, se vlastně uskutečnilo,“ popsala Hrušínská v rozhovoru pro Showtime.

Sám Balcar byl pak pozitivní reakcí své ženy mile překvapen. „Kristýna není žádná exhibicionistka a nebyl jsem si jistý, jestli bude chtít. Ale myslím, že mateřstvím úžasně dospěla a zkrásněla, takže by nám bylo oběma líto její krásu nezvěčnit, zvlášť v takhle prestižním médiu,“ řekl redakci Prima Ženy.

Podívejte se na ukázky z filmu Pánský klub, který brzy půjde do kin:

Matěj Balcar, který je o šest let mladší, Kristýnu prý celou dobu plně podporoval. „No myslím si, že je to velký den i pro něj, protože mi psal zprávy: Tak co, jak se cítíš? Jak to jde? Já nestíhám odpovídat a on: Vyfoť se, vyfoť se. Ale já zatím nic,“ smála se u vyprávění herečka. A jak si připadala ve své nové roli modelky pro vyhlášený pánský časopis? „Já se cítím strašně sexy,“ netajila se příjemnými pocity Hrušínská.

Matěj Balcar: Vždycky jsem chtěl rande s holkou z Playboye

Výsledek určitě potěší oko nejednoho muže. „Fotky jsou nádherné, jí to moc sluší a pyšný na ni samozřejmě jsem. Navíc vždycky jsem chtěl jít na rande s holkou z Playboye a hele, je to tady. A pánové, sorry, je zadaná a já nejsem žádný ořezávátko!“ dodal s humorem Balcar, který je ze snímků nadšený.

Hrušínská je naopak zase velká podporovatelka svého muže a slovy chvály na něj nešetří. „Začínám být hodně hrdá na svého manžela Matěje. Je úžasné, jak dokáže skloubit vážné téma s humorem – a ono to funguje. Lidi se v divadle řežou smíchy a na konci brečí dojetím. Pevně věřím, že se  film Pánský klub bude líbit stejně jako jeho divadelní předloha,“ prozradila před nedávnem v rozhovoru pro Prima Ženy.

Rodičům focení zatajila. Jak na fotky reagoval Jan Hrušínský?

O svém playboyovém dobrodružství prý svým rodičům nevyprávěla. „Já jsem se doma nezmínila, ví to jenom manžel, takže to bude překvapení,“ usmívala se potutelně Hrušínská. Reakce jejího tatínka na sebe ale nenechala dlouho čekat. Ten se na svém facebookovém profilu atraktivní dcerou ihned pochlubil. „To máme krásnou dceru, co? Aneb když se tátové chlubí, že jejich dceru chtějí fotit pro Playboy,“ napsal k příspěvku.

Pak se ve vzpomínkách vrátil zpátky v čase a připomněl si svého dědu. „Vzpomněl jsem si teď tím chlubením na svého dědečka, který prý vždycky chodil na divadelní nebo filmové premiéry svého syna Rudolfa, tedy mého táty. A pokaždé se prý o přestávce nebo po konci nenápadně přitočil k hloučku neznámých diváků a prohodil, že ten Hrušínský je zase v té roli vynikající. Pak už se jen tiše radoval, když ti lidé začali jeho syna chválit. Jo, chlubení chce svoje,“ doplnil spolu se smějícím se smajlíkem.

Sdílejte článek
Štítky Playboy focení Jan Hrušínský Pánský klub Kristýna Hrušínská Matěj Balcar

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.