Škrtil dítě a tlačil Angelinu do koupelny? Brad Pitt se Jolie ostře vysmál

Jolie a Pitt se navzájem žalují

Hvězdné manželství se rozpadlo už v roce 2016, nenávist ale trvá dál. Angelina Jolie (47) svého bývalého manžela Brada Pitta (58) obvinila z toho, že dusil jedno z dětí. Také tvrdí, že herec ji napadal. Brad Pitt se jejímu tvrzení vysmál.

Jedna z nejznámějších světových hereček tvrdí, že Brad Pitt napadl její děti v roce 2016 během letu z Francie do Kalifornie. Při hádce měl jedno z šesti dětí škrtit, další polil pivem a udeřil do obličeje. O tom, co Angelina tvrdí, informoval mimo jiné deník The Washington Post. Herečka je také přesvědčená, že děti si od tohoto incidentu nesou doživotní trauma, které ovlivňuje jejich pohled na svět.

Hollywoodská star také před soudem uvedla, že i ona čelila Pittově zuřivosti. „Pitt chytil Jolie za hlavu a třásl s ní, pak ji popadl za ramena a znovu s ní zatřásl, načež ji zatlačil do koupelny,“ popisují dokumenty hereččinu verzi událostí. Mimo jiné tuto výpověď přinesl americký bulvární web TZM.com. Toto napadení mělo být poslední kapkou. Angelina Jolie tvrdí, že měla z Pitta a jeho chování strach a musela podat žádost o rozvod.

Brad Pitt popírá, že by Angelinu Jolie napadl

Brad Pitt tuto verzi zcela odmítá. Herecká legenda prostřednictvím svých právníků vzkázala, že Jolie mění výpovědi jak na běžícím páse.

„Jolie neustále znovu reviduje a mění svůj popis události, která se stala před šesti lety, a pokaždé, když se jí nepodaří získat to, co chce, přidává další nepravdivé informace. Její verze příběhu se neustále mění,“ uvedl zástupce Brada Pitta pro The Hollywood Reporter.

Brad Pitt je přesvědčen, že jeho bývalá manželka stupňuje rétoriku a obvinění kvůli tomu, že dvojice spolu stále ještě vede spor o vinařství, které spolu kdysi manželé vlastnili.

Brad Pitt měl k nemovitosti údajně silnou citovou vazbu a s exmanželkou se dohodl, že i když se rozejdou, o vinařství se dál budou starat společně. Angelina Jolie tuto dohodu nedodržela a svůj díl výhodně prodala zájemci. Pitt pak problém s vinařstvím nechal řešit soudní cestou.

Sdílejte článek
Štítky Brad Pitt Francie Kalifornie herec vinařství Washington, D.C. Angelina Jolieová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.