5 nejvíc sexy šedesátníků v Hollywoodu. Kdo stojí po boku Pitta či Banderase?

Některým sexy idolům je už 60

Čas nikoho nešetří a stárnou i naši idolové. U některých pánů ale jako by se čas zastavil. Ať už se jedná o Antonia Banderase, Brada Pitta, či Johnnyho Deppa, rozhodně nejsou jedinými, kterým byste tento věk jen stěží hádali.

Těžko uvěřit, že některým sexy idolům je už kolem šedesátky. Většinu z nich vnímáme stále jako mladé a zejména nestárnoucí muže. Faktem ale je, že u mnoha slavných mužů skutečně platí rčení, že s věkem spíše zrají jako víno.

Brad Pitt (58)

Co nevidět 60. narozeniny oslaví hollywoodská hvězda Brad Pitt. Zrovna on patří do skupiny mužů, na kterých jejich věk vůbec není vidět. Někomu by se možná mohlo zdát, že rozchod s Angelinou Jolie (47) se na jeho nestárnoucí tváři mohl projevit, ani toto těžké období mu však na jeho mladistvém vzhledu nic neubralo. Vrásky od smíchu má už mnoho let pořád stejné a blankytně modré oči jen získaly zkušenější pohled. Ženy po něm letí už odjakživa. Jeho recept, jak vypadat alespoň o 10 let mladší, je v tom, že oproti minulým letům vůbec nepije, a dokonce se zbavil i závislosti na cigaretách.

Hugh Grant (61)

Šedesátku už překročil také idol 90. let Hugh Grant. Nejen díky filmům Rozum a cit, Notting Hill nebo Dva v tom si omotal kolem prstu spoustu žen a byl za romanticko-erotický vzor konce minulého století. Málokdo ovšem ví, že se za pohlednou tváří oblíbeného herce skrývá také velmi bystrá mysl. V mládí s červeným diplomem vystudoval angličtinu a chtěl pokračovat, osud měl ale jiné plány a i díky stoupající popularitě nakonec zvítězilo herectví.

Johny Depp (59)

I Johny Depp má 60. narozeniny za pár. Hvězda filmů Piráti z Karibiku, Střihoruký Edward či Karlík a továrna na čokoládu má prý magickou moc. Je vtipný, velkorysý a chytrý. A v tom je i podle Hollywoodu tajemství jeho sex-appealu. Několikrát byl zvolen nejvíc sexy mužem roku, a i když v poslední době chodí oblékaný ve stylu vandrák a viditelně přibral, na jeho charismatu mu to nijak zvlášť neubírá. Poté, co se očistil díky vyhranému soudu s jeho bývalou manželkou Amber Heard, jež ho obvinila z domácího násilí, ikonický herec možná omládl ještě o trochu více.

Antonio Banderas (62)

Tento španělský herec s ohnivým pohledem 10. srpna oslavil své 62. narozeniny. Antonio Banderas původně chtěl být fotbalistou, stříbrné plátno mu ale sluší o něco více a nutno dodat, že skutečně zraje do krásy. Vždy platil za sexy idol a hrdinu a ani věkem a s šedinami u něj toto kouzlo nemizí. Hvězda filmů Desperado či Zorro: Tajemná tvář zřejmě jen tak nezestárne.

Charlie Sheen (56)

Americký herec Charlie Sheen sice oslaví 60. narozeniny až za tři roky, jeho životní zkušenosti ale odpovídají minimálně na 80 let. Charlie uměl vždy vtipně okomentovat cokoliv kolem žen a sexu, alespoň tedy v seriálu Dva a půl chlapa, díky němuž se stal proslulým. V životě to ovšem tak jednoduché zdaleka nemá. Už několik let bojuje s virem HIV – krutou daní za jeho nezřízený život. Dlouho totiž patřil mezi nejznámější hollywoodské bouřliváky. Ani jednu sukni nenechal na pokoji a blízko měl jak k alkoholu, tak k drogám.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.