Celebrity

4. září 2022 05:30

Josef Šťastna

Angelina Jolie zaskočila veřejnost novými silikony. Poprsí působí giganticky

Angelina Jolie (47) si dala v roce 2013 preventivně odstranit prsa v obavách, že stejně jako její matka i ona onemocní rakovinou prsu a podlehne jí. Ženských zbraní se nezbavila definitivně, do hrudi si nechala voperovat silikonové implantáty. Jejich velikost je nicméně tématem diskusí.

V roce 2007 zasáhla Angelinu Jolie krutá rána. V pouhých 56 letech ji navždy opustila její matka Marcheline Bertrand, která po téměř dekádu trvajícím boji podlehla rakovině prsu. Nejenže herečka přišla o nejdůležitější ženu svého života, začala ale také žít ve strachu, že ji potká stejný osud. Jak zjistila, tato pravděpodobnost byla vysoká.

Lékaři u Angeliny Jolie odhalili dědičný gen BRCA1, který u ní zvyšoval riziko onemocnění rakovinou prsu na 87 procent. „Jakmile jsem se to dozvěděla, rozhodla jsem se být proaktivní a riziko minimalizovat, jak jen budu moct,“ napsala v otevřené zpovědi pro deník The New York Times.

Další smrt a obavy

Ve stejném roce, kdy Angelina Jolie podstoupila dvojitou mastektomii a poprvé otevřeně promluvila o obavách o své zdraví, které ji k tak razantnímu kroku vedly, ji opustila další důležitá žena. Na vině byla, stejně jako u její matky, rakovina prsu. A podle deníku The Guardian v sobě taktéž nosila vadný gen BRCA1.

Hereččina teta Debbie Martin byla mladší sestrou Marcheline Bertrand a rakovina prsu jí byla diagnostikována v roce 2004. Statečně s ní bojovala až do května 2013, kdy jí podlehla v nemocnici kalifornského města Escondido.

Silikonové ženské zbraně

Pro Angelinu Jolie mastektomie neznamenala, že bez ňader zůstane definitivně. Krátce po odejmutí prsních mléčných žláz a tkání následovala implantace dočasných výplní, které později nahradily klasické silikony. Hereččina prsa jsou díky nim větší, než bývala její přirozená. To ale budí rozruch. Naposledy ji američtí fotografové zachytili v Beverly Hills, kde měla řadu pracovních schůzek. V obličeji vypadala mladistvě, obří hruď ale fanoušky zaskočila.

Dříve bývala filmová hvězda s plnými rty také ženou přitažlivých křivek, začala nicméně hubnout tak, že její postava už ani nevypadá zdravě. O to větší pěstí na oko jsou tak silikonová ňadra, která na jejím drobném těle působí přímo giganticky.

Obrovská prsa Angelina Jolie často schovává pod volný oděv, avšak v černém topu, ve kterém byla spatřena, je opravdu nešlo přehlédnout. Jejich velikost se pak rázem stala předmětem diskusí. V nich si lidé neberou servítky a nezastírají, jak podivný je pro ně pohled na útlé tělo s ňadry, které působí, jako by ho měly převážit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.