Velké výstřihy letí. Inspirujte se odvážnými dekolty Jennifer Lopez nebo Kim Kardashian

Správný výstřih dokáže neuvěřitelně zalichotit ženské postavě a také přitáhnout pozornost pánů. Pokud chcete ve společnosti způsobit poprask a zaujmout na první pohled, zkuste se trochu odvázat a být sexy. Výrazné dekolty jsou v kurzu a své o tom ví i slavné celebrity.

Ženskost, smyslnost a sex-appeal. Tyto slova se vám pravděpodobně vybaví, když se podíváte na naši galerii plnou hvězdných celebrit, které se nebály na červený koberec vynést trochu té okázalosti a extravagance. Správně zvolený výstřih je stejně tak důležitý jako zbylý střih šatů. Své nositelce totiž dokáže zalichotit, ale také ublížit. Dejte proto při výběru pozor a snažte se svůj styl přizpůsobovat svojí postavě.

Jak vybrat správnou podprsenku pro velká ňadra nejen do výstřihu:

Slavné celebrity v čele například se zpěvačkou Rihannou či Kim Kardashian jsou si vědomy svých předností a rády je nechávají vystavovat na odiv. I ony ale občas s výběrem šlápnou vedle. V roce 2014 si na sebe barbadoská zpěvačka oblékla průhledné šaty Swarovski, které odhalily vše. Na tehdejší otázku herečky Laverne Cox, kde vzala kuráž na tak odvážné šaty, jí Rihanna odpověděla: „Drahá Laverne, využila jsem výhody svých prsou ještě předtím, než půjdou na jih.“

Určitě by se navíc nemělo stávat, že vám výstřih bude drtit ňadra, která kvůli tomu budou vypadat nevzhledně. Pokud jsou zase některé dámy od přírody obdařenější, měly by se vyhnout velkým a vyzývavým výstřihům – ty sluší spíše hubenější postavě a menšímu poprsí.

Véčkový výstřih

Tento styl výstřihu působí elegantně, dokáže krásně prodloužit krk a šíji a zároveň může být lehce provokativní. Při jeho nošení však dejte pozor. Ženy, které mají větší poprsí, jež tak úplně nedrží tvar, by na hluboký výkroj měly raději zapomenout. Snadno se totiž stane, že nebudou vypadat sexy, ale spíše lacině – a to nikdo nechce. Zvolit by měly raději menší výstřih, který nebude působit jako pěst na oko.

Při nošení výstřihů nezapomínejte na to, že pokud někde uberete, je potřeba jinde přidat – v tomto případě látku. K výrazným dekoltům se hodí delší sukně nebo rukávy. Více látky na jiných místech se postará o to, že váš celkový look bude něčím usměrněný, a nebude tudíž působit vulgárně. Pokud zrovna nepatříte mezi vyznavačky hlubokých výstřihů, zkuste odhalit svá záda. Mnozí to považují za ještě rafinovanější a svůdnější variantu, než je prvoplánový výstřih do V.

Sdílejte článek
Štítky prsa móda Rihanna celebrity Kim Kardashianová Jennifer Lopezová výstřihy šaty

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.