Bizarní výchova dětí Pitta a Jolie: Z rodiny utíkaly zděšené chůvy

Bývali nejkrásnějším párem Hollywoodu, ale manželství Angeliny Jolie (47) a Brada Pitta (58) provázely skandály už od samého začátku. Ani po krachu manželství tomu není jinak a na povrch se dostávají stále nové informace, které potvrzují, že vše nebylo tak růžové, jak se na první pohled mohlo zdát.

Hvězdný pár se seznámil při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, díky němuž si získali u veřejnosti velký obdiv a sympatie. Jako o páru se o nich začalo mluvit v roce 2004 a svatba proběhla až o deset let později. Dva roky po svatbě přišel rozchod, a společné cesty se tak Angelině a Bradovi navěky rozešly. Společně ale stále vedou spor o opatrovnictví jejich šesti dětí a nyní se k tomu navíc přidala i žaloba z hereččiny strany, kdy podle všeho má být důvodem údajné fyzické napadení z roku 2016.

Děti jako vládci domácnosti

Madox (21), Pax (18), Zahara (17), Shiloh (16) a dvočata Knox a Vivienne (14). Tři adoptovaní, tři vlastní. To jsou jména dětí, které společně bývalí manželé vychovávali a o které vedou už několikaletý spor.

Právě děti slavného páru měly být jednou z příčin rozpadu manželství. Mluví se o tom, že děti „vládly“ jejich domu.

V rodině slavné dvojice údajně neexistovala žádná pravidla, kromě toho, že nikdo děti nevedl k tomu, aby si nacházely přátele i jinde než mezi členy rodiny. Nejstarší Maddox například jednu dobu mluvil francouzsky, ač kromě matky a bratra Paxe měli všichni s tímto jazykem problém. Tyto informace přinesl mimo jiné britský Daily Mail.

Shiloh zase nějaký čas odpovídala pouze těm, kdo ji oslovili Johne a oblékala se výhradně do chlapeckých šatů. Prý ji k tomu přivedlo nadšení z filmu Petr Pan. Nyní už naštěstí vyměnila chlapecké oblečení za dívčí a rozkvetla v krásnou mladou ženou s vášní pro tanec a hudbu.

Dnes už jsou ale z dětí Jolie a Pitta samostatné jednotky a jejich matka je na ně pyšná a hrdě hlásí, že středobodem jejího vesmíru jsou jen a jen její potomci.

Angelina Jolie podala na svého bývalého manžela žalobu:

Zděšené chůvy

Zvláštní chování dětí vedlo k tomu, že od nich utíkaly vystrašené chůvy, kterým se zřejmě rodinný styl nezamlouval. Jedna z chův prý skončila kvůli tomu, že děti trvaly na tom, že ke snídani nechtějí nic jiného než pizzu nebo čokoládu. Užívaly si tak volnost ve výchově a neomezený přísun zejména nezdravého jídla.

Dle zdrojů deníku Daily Mail se počet chův pohyboval mezi šesti až devíti, přičemž každá měla jedno z dětí jako svou klíčovou odpovědnost. Jeden ze zasvěcených navíc prozradil, že chůvy se každého půl roku u dětí střídaly, aby mezi nimi nevzniklo příliš silné citové pouto. Jeden čas jako chůva pracoval v rodině James Haven, který je bratrem Angeliny Jolie. Některé děti mu začaly říkat „tatínku“, což samozřejmě špatně nesl Pitt. Nakonec James práci vzdal s tím, že ho děti příliš vyčerpávaly.

Pravidelné návštěvy terapeuta

Od rozchodu matky a otce děti navštěvují terapii, která jim byla nařízena soudně. V doprovodu ochranky tak pendlují mezi svými válčícími rodiči.

Angelina si přála mít společné potomky výhradně ve své péči, soud ale nakonec rozhodl ve prospěch Pitta. Jolie se proti rozhodnutí následně odvolala a děti do primární péče nakonec získala. Brad je tak vídá na určitý počet hodin ve školní den a každý druhý den o víkendech a svátcích.

Sdílejte článek
Štítky Brad Pitt rodina manželství Hollywood Petr Pan Daily Mail chůva Angelina Jolieová James Haven Mr. & Mrs. Smith

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.