Celebrity

28. září 2022 10:30

Zuzana Schneidewind

Petra Nesvačilová se těší na miminko. Už ví, jaká bude máma i jak chce rodit

Show Jana Krause (30) - upoutávka

Těhotenství si populární herečka a scenáristka Petra Nesvačilová (36) dlouho nechávala pro sebe a svého partnera Tomáše. Krásná zpráva z jejího soukromí praskla na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech, kde se ukázala v nápadně rozevlátých žlutých šatech, pod kterými už se skrývalo její těhotenské bříško. Teď už nic neskrývá, a dokonce mluví i o představě ideálního porodu a mateřství.

Petra Nesvačilová v poslední době například pravidelně hádá profese hostů v show, kam přicházejí inkongnito. Mnozí z nich se často k současné práci dostali oklikou. To Petra měla o té vlastní prý jasno odjakživa. „Jako malá holka jsem si psala deníky, točila jsem rozhovory s rodinou, hrála vlastní divadelní hry, na písně Lucie Bílé jsem si vymýšlela choreografie, a protože jsem dostatečně mobilní, takže poměrně snadno zvládám rozštěpy i provazy, neustále jsem pro rodinu chystala baletní představení. Nebylo to se mnou jednoduché,“ neskrývá Petra Nesvačilová, která je také dokumentaristkou, spisovatelkou a příležitostnou zpěvačkou.

Workoholička? Přesně to může člověka napadnout při výčtu jejích aktivit. Tak tou ale není. Petra totiž umí i odpočívat! „Nejraději vleže,“ přibližuje. Miluje prý také zimní sporty a cestování.

Petra Nesvačilová trénovala mateřství na dětech příbuzných

Kromě toho, že na podzim vydává spolu s kolegyní Hanou Vagnerovou diář a rozpracované má další tři projekty, čeká Petru ještě jedna zásadní úloha. Čeká ji totiž mateřství, do porodu už odpočítává poslední týdny. „Těším se. Určitě to je odpočinek od práce,“ září nyní štěstím sympatická herečka v zákulisí natáčení Show Jana Krause, kterou uvidíte už ve středu večer na Primě. „Možná od mateřské školky jsem neměla takového volna, jako teď. Sice pracuju, ale nehraju v divadle a nenatáčím. Užívám si to,“ popisuje období očekávání příchodu miminka na svět rozzářená Petra a při rozhovoru si instinktivně hladí již nepřehlédnutelné bříško.

Když Petra usedne do slavné červené pohovky, její herecký kolega a moderátor show Jan Kraus ji hned v úvodu rozhovoru ujistí, že je na případný porod připraven. „To jste ale strašně hodný! To je od vás hezký! Já chodím často takhle na návštěvy, ale zatím nikdo to neměl takhle připravený,“ neskrývá radost z takové péče herečka a prozradí, že ona sama má k porodu pozvanou doktorku, dulu i porodní asistentku a svého muže. „Říkala jsem si, že bude fajn, když mi budou všichni fandit a budou říkat, že jsem skvělá. Já si tak nějak naivně představuju, že to bude takový večírek. Jsem taková společenská, mám ráda oslavy, rodinné srazy, oslavu svých narozenin,“ popisuje svoji ideální představu o průběhu porodu.

S novou rolí si viditelně hlavu moc neláme a přehnaně nic dopředu neřeší. Jistou mateřskou průpravu jí daly děti příbuzných, bratra i sestřenice. Díky nim může i částečně odhadnout, jakou bude sama maminkou. „Jsem docela přísná, mám ráda mantinely a řád. I mně samotné dělá pořádek dobře,“ přiznává ještě Petra Nesvačilová, ovšem s doplněním, že ji zároveň moc baví děti rozmazlovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.