Celebrity

25. října 2022 08:59

Vanesa Havlíková

Táňa Pauhofová ukázala fotku dcerky. Nad miminkem se fanoušci jen rozplývají

Oblíbená slovenská herečka Táňa Pauhofová (39) se raduje z miminka, kterého má s manželem Jonatánem Pastirčákem (29). Manželé ještě donedávna pohlaví miminka tajili. Nyní ale prozradili, že se jim narodila holčička. A dokonce se novopečená maminka pochlubila i roztomilou fotkou malé dcerky, kterou sdílela na své sociální sítě.

Táňa Pauhofová se stala poprvé maminkou ve svých 39 letech. Na začátku října se jí narodila rozkošná holčička, kterou se rozhodla ukázat světu až teď. Na Instagramu zveřejnila snímek malé dcerky v autosedačce, jak si ručičkami zakrývá obličej a přidala krátký popisek.

„Cestovatelka. Láska největší. A její malý kruh samoty,“ napsala herečka k fotografii na svých sociálních sítích.

Po zveřejnění snímku se začaly objevovat gratulace a nadšené komentáře. „Nádherná, blahopřeji,“ napsala jedna ze sledujících. „Já Vás prostě miluju, jste tak úžasná, přeji Vám jen to nejlepší, moc si užívejte miminka, je krásná,“ přidala se další fanynka.

Pohlaví i jméno miminka ze začátku dvojice tajila

Malou holčičku má maminka s o deset let mladším hudebním producentem a skladatelem Jonatánem Pastirčákem. Dvojice se potkala v roce 2018 ve Slovenském národním divadle a o tři roky později se Táňa s Jonatánem tajně vzali. Několik měsíců nato Pastirčák oznámil těhotenství Pauhofové.

Táňa Pauhofová si celé těhotenství užívala:

A byl to právě tatínek, kdo prozradil i pohlaví a jméno dítěte. „Jsem velmi hrdý otec. Jsem hrdý na svá dvě nejstatečnější děvčata. Táňa a Mila,“ řekl a webu pluska.sk tak prozradil, že se stal otcem dcery.

Táňa Pauhofová si informace o miminku i celém průběhu těhotenství nechávala spíše pro sebe. Když však přišla řeč na vztah s Pastirčákem, byla daleko sdílnější. V talkshow 7 pádů Honzy Dědka například loni na podzim prozradila, že si manželský život vysloveně užívá. „Manžel je muzikant, dělá elektronickou hudbu a hudbu k filmům i divadelním představením. Po představení přijdu domů kolem jedenácté, jdu vařit nebo vysávat nebo žehlím a peču. Líbí se mi na tom, že je okamžitě vidět výsledek,“ řekla upřímně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.