Eva Burešová zvedla všem matkám sebevědomí. Ukázala reálné ženské bříško po porodu

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) se na sociálních sítích podělila o svůj názor na ženské tělo po porodu a sama ukázala své bříško, za které se rozhodně nestydí. Všem rodičkám zvedla sebevědomí, protože na rovinu řekla, že stále vypadá, jako by byla v šestém měsíci.

Eva Burešová na svém Instagramu otevřela téma ženského těla po porodu. Sdílela svou fotku v zrcadle, na které pózuje v džínách a podprsence. Jsou to ani ne dva měsíce, kdy herečka přivedla na svět svého druhého syna Tristana, kterého má s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35).

Její fotka měla jasný cíl, a to podpořit sebevědomí ostatních žen. „Nejsem typ holky, která vám sem bude dávat ‚reálné‘ fotky hned po porodu a kojení, vložek a bůhvíčeho všeho, jen abych ukázala, že jsem ‚taky člověk‘. Myslím, že to je všem jasné,“ začíná její popisek.

Vypadám stále jako v šestém měsíci, tvrdí Burešová

„Z různých důvodů sem ale přikládám foto mého bříška dva měsíce po porodu. Vypadá stále, jako kdybych byla v šestém měsíci – a mně to co? Nevadí! Hrdě vystavujeme těhotenská bříška, ale pak když nám dají ten úžasný zázrak, co tělo vytvořilo, se za něj stydíme? Neblázni, mámo! Jsi nádherná. Úžasná. Bohyně. Nečekala jsem takovou reakci na mé dnešní stories. Tolik úžasných žen. Jste krásné! Jste silné! Vaše bříška, strie, jizvy jsou sexy a úžasné,“ posílá pochvalu všem maminkám. Není to poprvé, co Burešová ostatním ženám vzdává hold. Už v minulosti se několikrát obdivně vyjadřovala směrem ke všem dámám, které přivedly na svět své potomky.

Herečka také otevřeně přiznala, že druhé těhotenství prožívala úplně jinak. „Tohle těhotenství je jiné než to první, tělo se nevrací zpátky tak rychle, ale já mu dávám čas. Dokázalo úžasné věci. Byla jsem devět měsíců pod takovým tlakem a v takovém stresu, že mu budu vděčná do konce svého života a každou jizvu budu milovat a ctít! A vy ty své prosím taky,“ vyzvala ostatní maminky k větší sebedůvěře. Přiložila také svůj snímek pár hodin po porodu a dodala, že to byly nejšťastnější chvíle v jejím životě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.