Celebrity

3. října 2022 16:40

Vanesa Havlíková

Kristýna Leichtová se pohádala v kavárně kvůli dětem. Podpořila ji i Eva Burešová

Kristýna Leichtová (37) je nejen úspěšnou herečkou, ale také maminkou dvou dcer. Společně s nimi si chtěla zpříjemnit den v jedné z oblíbených kaváren. Místo toho se však dostala do nemilé konfrontace s ostatními hosty. O svůj šokující zážitek se následně podělila na sociálních sítích s voláním po větší ohleduplnosti.

Kristýna se s dcerkami Dorotkou (4) a Rozárkou (2) vydala do kavárny, kde si s nimi chtěla užít společné odpoledne. Vytouženého klidu se jí ale nedostalo. Po chvíli se totiž její holky začaly dohadovat o maminčin mobil. U vedlejšího stolu naneštěstí nad zákuskem a proseccem seděly seniorky, které zřejmě přítomnost malých slečen pobouřila. „Přijde vám, že tohle je ideální prostředí pro děti? Vidíte tu někde dětský koutek? Můžete si je uklidnit?“ obrátila se jedna z nich na herečku s překvapivým dotazem.

Otázka Kristýnu natolik zaskočila, že se zmohla na pouhé: „Prosím? Myslíte, že nemám právo na to dát si kávu?“ Na svém Instagramu pak vylíčila i následující dění. „Další konfrontace se nekoná, děti se dožadují mojí pozornosti a paní zřejmě řekla své a brebentí o tom dál u svého stolu. Dýchám. Slzy se hrnou do očí. Cestou kolem stolu veselících se dam slušně a nahlas prohodím: Přeji vám krásný den a moc vám děkuju,“ popsala sympatická herečka, kterou můžete znát například ze seriálu 1. MISE, zážitek z kavárny, na který zřejmě jen tak nezapomene.

V talkshow 7 pádů Honzy Dědka Kristýna Leichtová promluvila o manželství:

V komentářích pak s Kristýnou řada žen v čele s dalšími herečkami souzněla a shodla se na tom, že jsou lidé bezohlední a maminky s dětmi by nejraději izolovali. Kolegyně z branže se v komentářích na Instagramu zastala i čerstvá dvojnásobná maminka Eva Burešová (29). I ta má bohužel podobnou zkušenost.

„Ach bože! My byli jednou v kavárně a tam nám jedna dáma (která přišla až po nás a sedla si hned vedle nás, i když všude bylo plno místa) dávala velmi najevo, jak jí vadí, že se naše děti smějí. Smějí!!! Já z toho byla tak zaskočená. Jak někomu může vadit smích miminka?“ podělila se o svou nemilou zkušenost Burešová, kterou můžete znát například z divácky oblíbeného seriálu ZOO.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.