Kristýna Leichtová se nebojí ukázat své tělo po dvou dětech ve spodním prádle

Nenechte si ujít Kristýnu Leichtovou v pořadu Povídej

Kristýna Leichtová patří mezi úspěšné české herečky. Je také hrdou maminkou dvou krásných holčiček a u fanoušků je známá především svou otevřenou a upřímnou povahou. Nebojí se totiž veřejně mluvit o tématech, která jsou pro jiné tabu. Teď na svém Instagramu opět dokázala, že je hrdou ženou, která své tělo přijímá takové, jaké je.

Kristýna Leichtová (36) rozhodně nepatří mezi ty, kdo se bojí ukázat realitu. Na jejích sociálních sítích najdete humorné příspěvky odkrývající každodenní radosti i strasti matek. Výchova dvou dcer ji teď plně zaměstnává, ale ona si svou novou životní roli nemůže vynachválit. Ostatní ženy motivuje především tím, že si na nic nehraje a snaží se být taková, jaká je. Její nejnovější příspěvek je toho důkazem.

Herečka má od přírody ženské křivky a tvary, takže modelkovské míry 90-60-90 byste u ní hledali těžko. Za své tělo po dětech se ale nestydí, ba naopak! Leichtová v minulosti odšpuntovala téma domácích porodůSvou druhou dceru Rozárku se rozhodla rodit doma.

„Chtěla jsem to téma ‚odšpuntovat‘ a podělit se o ten nádherný zážitek. A hlavně jsem chtěla podpořit ženy, které se takhle rozhodnou. Tehdy mi můj Vojta říkal, že jsem se zbláznila, že to dávám ven, že mě rozcupují. Já jsem ale kritiku čekala, protože to je kontroverzní téma,“ svěřila se tehdy v rozhovoru pro Prima Ženy.

Kristýna Leichtová: Já vím, že moje tělo není ideál

Na svém Instagramu teď sdílela fotku, kde je oblečená pouze ve spodním prádle, má mokré vlasy a žádný make-up. „Moje úžasné tělo! Dokonalé! Krásné. Silné! To přijmutí sebe sama je fakt náročná cesta. Já vím, že to mé tělo není ideál,“ začínal její popisek. Herečka dále pokračuje se svou upřímnou zpovědí a dodává, že ne každý den se cítí jako bohyně.

„Ani já se sama sobě občas nelíbím. Říkám si: Zamakej, budeš na tom jako ostatní! Zhubni, budeš mít víc serióznější práce. A hele, nic! Je mi to najednou jedno. Koukněte mi na zadek v kalhotkách, na nedokonalé břicho a na prsa v hezké krajkové podprdě. Jsme jaké jsme. Dokážeme víc, než ukážeme. My to o sobě víme, my to o vás víme!“ nešetřila slovy chvály směrem k ženám.

Na její příspěvek jí okamžitě začaly reagovat další známé tváře. „Tyvogoooo, seš můj idol z konzervatoře forever!“ napsala například herečka Marika Šoposká (32). S jejím názorem souhlasila i další herecká kolegyně, dabérka i zpěvačka Ivana Korolová (33). „Přesně!! Leichtovka s červenou pusou a taky prořízlou, a upřímnou duší...“ Kompliment přidala i herečka Aneta Krejčíková (31). „Seš krásná,“ doplnila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.