Celebrity

1. listopadu 2022 13:11

Josef Šťastna

Životního kroku nelituje. Nadšená Eva Burešová ukázala, jak vypadá skutečný domov

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) nezpomaluje ostré životní tempo. V roce 2022 přivedla na svět svého druhého syna a také s partnerem Přemkem Forejtem (35) opustili Prahu, aby si vyzkoušeli život na vesnici. Odvážného kroku sympatická herečka dnes rozhodně nelituje.

Když se herečka a její dlouhovlasý kuchař rozhodli, že rozšíří rodinu, bylo jasné, že v pražském bytě se budou mačkat. Padlo rozhodnutí, že zamilovaná dvojice začne hledat nový domov. Eva Burešová musela skloubit těhotenství a stěhování mimo Prahu. Oboje ale zvládla nakonec s lehkostí a nadhledem.

V létě dvojice zakotvila v malé vesnici na Benešovsku a bylo otázkou, jak rychle se přizpůsobí změně životního tempa. Život na vsi se od hektického shonu v hlavním městě opravdu hodně odlišuje.

„Na rodinný dům se těšíme velmi. Byl to vždy náš velký sen, a tak jsme rádi, že se nám podařilo najít takové místo, kde se cítí krásně každý člen naší rodiny. Zároveň je to nádherná vesnice, kde už teď žije pár našich přátel a na ty nové se těšíme,“ popsala hvězda seriálu ZOO redaktorům webu Prima Living v době, kdy stěhování do nového bydliště začínalo nabírat na obrátkách.

Eva Burešová promluvila o oblíbených seriálech:

Dnes už je nádherný domeček zařízený a Eva dokázala vykouzlit útulný domov, kde se cítí skvěle i maličký Tristan William Forejt, který přišel na svět v srpnu. Z předchozího vztahu má herečka ještě syna Nathaniela, jehož otcem je muzikant Michael Krásný. Přemek Forejt se zase příležitostně stará o dceru Stellu, kterou má s dávnou láskou.

Eva Burešová si bydlení na vsi pochvaluje

Talentovaná herečka na svém instagramovém profilu fanouškům ukázala, jak její rodina v novém domově prožívala první vekou oslavu. Halloweenské dovádění se jistě vydařilo, o čemž svědčí i spokojený úsměv na tváři Přemka Forejta.

„Jestli jsme to vychytali s botami, nevím, ale rozhodně jsme to vychytali s tím přestěhovat se na vesnici, protože krásnější večer než ten včerejší jsem dlouho nezažila. Děkuji všem, co k nám včera přišli na takovou uvítací halloweenskou párty, a děkuji všem úžasným sousedům, že se zapojili do průvodu těch našich malých strašidel (a že jich bylo) a přichystali jim krásnou atmosféru. Přesně proto jsme chtěli dům s velkou zahradou. Kde je každý vítán,“ popsala nadšená umělkyně atmosféru, která u ní doma o magické noci zavládla.

Sdílejte článek
Štítky rodina bydlení domov Eva Burešová herec Praha Přemek Forejt okres Benešov Michael Krásný Zoo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.