Objevuje se nová Lady Y. Viky přenechá své místo talentované kolegyni

ZOO (65) – Buď Lady Y

Chůva Viky opustila svůj dosavadní život a po romantickém vyznání odjela s Petrem do Bruselu. Na hřebík tak pověsila svou kariéru tajemné Lady X, která byla pro Markův bar obrovským lákadlem. Její kamarád tak nyní zoufale potřebuje jinou zpěvačku. Adeptky má nakonec hned dvě. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Příběh Petra a Viky byl pořádně zamotaný. Urostlý Robert Urban žil jako soudce dlouho v domnění, že jeho vášnivé vzplanutí k barové zpěvačce Alex bylo osudové a nechtěl se smířit s tím, že odjela do Ameriky a vdala se. Netušil, že ve skutečnosti žádná Alex neexistuje a jedná se o chůvu jeho dětí Viky. Jakmile si uvědomil, že ji miluje a vyznal jí lásku, odhodlala se mu přiznat. Přestože byl Petr zprvu v šoku a odmítal skousnout pravdu o Alex, nakonec to přijal, vrátil se pro Viky z Bruselu a odvezl si ji s sebou.

Romantickým gestem a partnerským happy endem ale přivodili vrásky na čele Markovi, v jehož baru byla Lady X fenoménem a zajišťovala mu výbornou návštěvnost. Shání proto náhradnici, která by ji zastoupila. Hodlá využít svou přítelkyni Adélku, která za ni už jednou zaskakovala. „Nutně potřebujeme zpěvačku, jinak nám sem večer nikdo nechodí,“ žádá Marek o pomoc svou přítelkyni. Ta sice nakonec souhlasí, rodinné problémy ji ale na poslední chvíli odvolají.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Náhlá změna plánu totálně zbortí Markovy plány. Naštěstí si šikovný barman ihned ví rady. „Ančo, musíš nás zachránit,“ prosí Sid v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. „Přece nás nenecháš v takovým průseru. To by ti Viky nikdy neodpustila,“ naléhá zoufalý Mára. Zamilovaný Haďák svou milou podpoří, tudíž se jako nová Lady Y objeví Michaela Pecháčková.

„Vím, že mě lidi budou srovnávat s Evou, ale s tím nic nenadělám. Věřím, že diváci si Lady Y oblíbí,“ doufá Pecháčková, která nově září i v muzikálu Okno mé lásky v hlavní roli Sofie. Spolupráci s ní si navíc pochvaluje i Václav Noid Bárta, u něhož ve studiu nazpívala Michaela patnáct coververzí. „Musím říct, že do studia přišla naprosto připravená, všechno uměla a byla radost s ní pracovat,“ prozrazuje Bárta, který se nedávno potřetí oženil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.