Odhalí Franta Kolman tajemství Tes? Jste dvě, je přesvědčený

ZOO (67) – Franta Kolman má podezření

Frantu Kolmana zajímají děvčata mnohem více než jeho práce. Michal Novotný (43) si jako průvodce zoologické zahrady s oblibou vyhlédne nějakou ženu a neúprosně se ji snaží lapit do svých sítí. Nejinak je to s nevlastní sestrou Viky. Jenže právě díky extrémnímu zájmu o Tes možná zjistí pravdu o dvojčatech. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak se ho budou snažit zmást.

Dvojčata Tes a Izy naplno rozjely akci s Albertem a pod taktovkou Charlieho ho plánují oškubat ve stylu Robina Hooda. Zatímco na něm „pracují“, Tes si musí v zoologické zahradě odkroutit i svůj trest, který za všechny tři schytala. Veřejně prospěšné práce nejsou žádný med, navíc se kolem ní neustále ochomýtá neúnavný lovec žen Franta Kolman.

Právě díky svému nadměrnému zájmu o něžné pohlaví zpozoruje, že se kolem Tes děje něco podivného. Na rozdíl od jiných zaměstnanců totiž spatří obě sestry pohromadě. Barbora Černá mu jako Tes sice tvrdí, že měl asi halucinace, ale Franta si na ni od té doby dává extra pozor.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jakmile ji uvidí v infocentru ve společnosti Marka Němce coby Charlieho, na nic nečeká, vypálí za ní a vyzvídá. „Víš, co já si myslím, moje milá? Že ty vůbec netušíš, co to bylo za chlápka!“ překvapí ji Michal Novotný jako Franta v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Nebyla jsi to ty, ale tvoje sestra. Dvojče!“ osočí ji.

Frantu skvěle zmatou další dvojčata

Ačkoliv se to Tes snaží zahrát do autu a přesvědčuje Frantu, že se mu jen něco zdá, průvodce se nenechá jen tak snadno přelstít. Odhalení ale nemůže riskovat. Proto na něho vymyslí spolu s dalšími dvojčaty perfektní lest a dokonale ho zmatou. Kolman si bude připadat jako totální blázen.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.