Michal Novotný odhalil pravou tvář seriálového Franty. Má smutnou minulost

Michal Novotný v seriálu ZOO hraje neúspěšného svůdníka

Jestli Michal Novotný může zužitkovat svůj komediální talent, je to právě v postavě Franty Kolmana, kterého hraje v seriálovém hitu z prostředí zoologické zahrady. Ten se totiž snaží být tak svůdný, až je to vtipně trapné. Svůj důvtip ale předvedl i sám herec během našeho rozhovoru. Poslechněte si ho!

Průvodce v zoologické zahradě, který má za sebou smutnou minulost. To je role známého baviče a herce Michala Novotného. „Je to dítě z dětského domova. Vyrůstal bez rodičů, a proto se touží obklopovat lidmi,“ říká herec ke své seriálové postavě Franty. Ten údajně prožil traumatizující život. Stěhovali ho z jednoho dětského domova do druhého, což ve finále vedlo k tomu, že prostě není rád sám.

Franta Kolman má rád děti, Novotný zoologické zahrady

Zarážející je ovšem fakt, že Franta jako průvodce v ZOO ještě nepřišel do kontaktu se zvířaty. Michal Novotný tuto situaci z fleku objasnil. „Já vlastně hlídám dětské hřiště, protože Franta Kolman má rád děti. Rád se na ně dívá a kupuje jim občerstvení,“ vysvětlil s humorem herec.

Samozřejmě až do této chvíle bylo vše součástí vtipnější stránky Michala Novotného, který začal mluvit vážně až ve chvíli, kdy došla řeč na zoologickou zahradu ve Dvoře Králové. „Teď bez legrace, stojí to za to. Je zajímavé, že ty zoologické jsou každá jiná, mám je rád,“ dodal představitel svůdníka Franty Kolmana, kterého můžete sledovat v seriálu ZOO každé úterý a čtvrtek večer na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.