Celebrity

13. března 2022 05:57

red

Extra video nejsmradlavějšího testu: Poznají herci ze ZOO zvířecí trus?

ZOO - Nejsmradlavější test: Poznávání velkého zvířecího trusu

„To si děláte srandu,“ optal se na úvod nečekaného testíku nevěřícně David Gránský, který v seriálu ZOO ztvárňuje vykutáleného marketingového ředitele zoologické zahrady Alberta Poláka. Test to bude tentokrát totiž opravdu vypečený, herci budou poznávat zvířecí trus!

Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon BilinaVojtěch Vovesný a Vladimír Kratina se budou neohroženě předklánět k hromádkám trusu exotického tvora ze zoo, aby jej správně identifikovali. Pro některé z herců to bude obtížnější, jiní to zvládnou, jako by snad byli zvyklí podobné experimenty provádět na každodenní bázi.

Kdo to v ZOO vytrousil?

Je původcem tajemných hromad žirafa, jak tvrdí Vojtěch Vovesný alias Ed Novotný? Nebo za ni může spíš slon, kterého jmenoval David Gránský, v seriálu ZOO vypočítavý Albert Polák? To Šimon „Haďák“ Bilina přichází s odvážným tipem na pakoně či bizona, zatímco Vladimír Kratina alias Raul hádá velblouda. Kdo z nich bude nejblíž pravdě?

To se dozvíte ve videu z produkce Prima Pauza. A na všechny své oblíbené herce a exotická zvířata se dívejte v seriálu ZOO každé úterý a čtvrtek večer na Primě nebo on-line v iPrima Videopůjčovně!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.