Dvojčata rozjíždějí akci s Albertem. Balicí techniky mazaného manažera selhávají

ZOO (66) – Nedávám na požádání

Sestry Tes a Izy se v novém prostředí už rozkoukaly a začaly se naplno věnovat své „práci“. Jejich novým cílem je David Gránský (30) coby mazaný PR manažer zoologické zahrady, který si žije nad poměry a těží z různých leváren. I on ale spolkne jejich nástrahu i s navijákem. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Lotr Charlie definitivně přesídlil i s celou svou firmou do Dvora Králové nad Labem, kde hodlá rozjet netradiční podnikání ve stylu Robina Hooda. S dvojčaty Tes a Izy si jako oběť vybrali Alberta Poláka. Zatímco v reálném životě se jeho představitel David Gránský těší z prvorozeného syna, v tom seriálovém je pěkně vychytralý lump, který nenechá žádnou sukni na pokoji. A co teprve, když je dotyčná nejen krásná, ale i movitá!

Nevlastní sestry Viky, jež se s Petrem odstěhovala do zahraničí, v tom umí chodit a i protřelý Albert se chytne do pasti. Šikovně ho přesvědčily o tom, že Tes není žádná chudá pracovnice zoologické zahrady, nýbrž si coby vlivná kurátorka odpykává svůj prohřešek trochu v ústraní. Prohnaný Polák tak po prvotním pohrdání okamžitě otáčí a krásné tmavovlásce nadbíhá. „Moc rád bych tě dneska někam pozval. Nebo zítra. Nebo kdykoliv,“ znejistí Albert před sebevědomou Tes.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Přestože nakonec jeho nabídku přijme, PR manažer nemá zdaleka vyhráno a v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, pozná, že tuhle kořist jen tak snadno neuloví. „To, že jsem finančně docela štědrá, ještě neznamená, že dávám na požádání,“ setře ho Izy, která se na rande vydává za Tes.

Hospodyně Ilona na straně Charlieho podvůdků

Zatímco dvojčata mají u mladého Poláka dobře našlápnuto, do práce se pod vedením Marka Němce coby lumpa Charlieho pouštějí i další sesterská dua. Zvědavá hospodyně Ilona, která hned vycítila, že firma jejího nového zaměstnavatele zavání levotou, a o jeho podezřelé kšefty se zajímala více, než měla, se nechtěně zúčastní jedné z jejich porad. Charlie však s úlevou zjistí, že paní Lišková pro ně nepředstavuje žádnou hrozbu. Právě naopak. Stane se součástí jejich „korporace“.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.