Tomáš Klus v nové roli fotografa. Dobrý první dojem neudělal

ZOO (76) – Průšvih hned první den v práci

Muzikanta Tomáše Kluse (36) čeká nová výzva. Jako olympijského vítěze Filipa Jandu ho budeme vídat v oblíbeném rodinném seriálu, v němž musí kolegy v zoologické zahradě přesvědčit, že je sice bývalý bouřlivák, ale také spolehlivý a talentovaný fotograf. První den v práci však ostatní rozhodně nijak neoslnil. Podívejte se na extra ukázky.

Nedorazit na smluvenou schůzku a ani se neomluvit je neslušné a neprofesionální. Přesto se právě tímto nelichotivým způsobem zapsal do povědomí Tomáš Klus coby seriálový fotograf Filip Janda. Ředitelka zoologické zahrady Marie Roklová svolala speciální setkání, aby nově nastupujícího zaměstnance představila ostatním vedoucím pracovníkům. Jenže Janda nepřišel a telefon nezvedal.

Když se později konečně dostavil, pořádně to od Roklové schytal. „Já tohle chování nemám ráda a mám chuť vás rovnou vyhodit,“ zpražila vysmátého Jandu, na což se můžete podívat zpětně on-line na iPrima.cz. „Řekněte mi jeden jediný důvod, proč bych to neměla udělat.“ Ačkoliv ji pohotový Filip nakonec svými argumenty přesvědčil, že jeho výběrem coby hlavního fotografa chybu neudělala, dobře se rozhodně nezapsal.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Celý incident se náramně hodí vychytralému Albertovi, který nedávno dostal pěknou nakládačku od Lubora Brázdy. Od počátku byl totiž proti přijetí Jandy a protežoval svého favorita. „Je to neprofesionální protekční spratek. Nebudu říkat, že jsem vám to říkal,“ rozčiloval se kvůli jeho absenci. Následně samozřejmě využil první příležitosti, aby nově příchozího fotografa potrápil, a zadal mu nelehký úkol – zachytit medojedy, kteří jsou neustále v pohybu nebo se někde schovávají.

Rozpačité seznámení Sid a fotografa Filipa

Nový kolega neudělal dobrý první dojem ani na Sid a Elišku. Spíše naopak. Mají ho za pošuka, který se myje na veřejných záchodcích a pobuřuje tím návštěvníky. Filipovo vysvětlení je v jejich domněnce jen ujistilo. „No teda. To je materiál,“ zhodnotila ho ne zrovna vřele Eliška. Uvidíme, zda si Filip v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, svou reputaci trochu vylepší. Vzhledem k tomu, že by se z něho časem měl stát Haďákův sok v lásce, se mu to nejspíš povede a tamní dámy přece jen okouzlí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.