Tomáš Klus vtrhne do seriálu ZOO a ženy po něm šílí. Přiznal, že předchozí díly neviděl

ZOO (75) – Tomáš Klus jako fotograf v ZOO

Do seriálu ZOO nastoupí Tomáš Klus (36) v roli fotografa Filipa Jandy s vysokým zanícením a nadšením, kterým nakazí i ostatní. Lásku Sid a Haďáka čeká nová zkouška, fotograf si totiž bude velmi dobře rozumět s dámským osazenstvem. Seznamte se s novou postavou v exkluzivní ukázce!

Bývalý sportovec, pětibojař, holkař a olympijský vítěz. „Ano, něco společného bychom měli,“ usmívá se muzikant Tomáš Klus, který se tak po delší době vrátil před kameru. Seriálový fotograf svoje medaile prodal, aby mohl věnovat peníze na charitu. Kvůli slávě se stal závislým na automatech a alkoholu, padl na dno a rozvedla se s ním manželka.

V ZOO ho čeká nový začátek a kariéra fotografa. Adam Hruška alias Haďák navíc ve stejnou chvíli odjíždí do Amazonie a ponechá Sid (Michaelu Pecháčkovou) samotnou napospas sympaťákovi, kterému jen tak nějaká žena neodolá. „O ZOO jsem hodně slyšel od Šimona Biliny, se kterým se potkáváme v jednom muzikálu, a líbilo se mi, jak hezky o natáčení vypráví. No a najednou mi volali z produkce a jsem tady,“ prozradil Klus, jak se dostal k nabídce role. Přijal ji téměř okamžitě. „Máme s Filipem hodně společného, i minulost –⁠ a za to musím poděkovat René Decastelovi, který to vymyslel. Třeba právě ten pětiboj,“ dodal vděčně.

Tomáš Klus navíc prozradil, že se na odvysílané díly seriálu nepodíval, mimo jiné proto, že nemá televizi. „Taky jsem nechtěl, abych byl ovlivněný, chtěl jsem přijít s čistým štítem. Jde tu o lásku a o zvířata a to mě baví,“ vysvětlil.

Fotograf Filip se hodně točí kolem Sid a její představitelce Michaele Pecháčkové to není vůbec nepříjemné. „Tomáš má velký smysl pro humor a jsem ráda, že jsme si sedli. Jsem ráda, že mám štěstí na parťáky před kamerou, ať se to týká Šimona Biliny, nebo teď Tomáše,“ svěřila se. A jak to tedy tihle dva budou mít? To samozřejmě neprozradili, Filip se prý ale zalíbil i Sidině seriálové mamince.

Tomáš Klus vtrhne do ZOO v posledním díle před vánoční pauzou, která bude trvat až do 10. ledna, kdy se oblíbený seriál opět vrátí na obrazovky televize Prima.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.