Sid posílá Adama do Amazonie. Cestu překvapivě zaplatí Sidonie

ZOO (74) – Eduard a Alice měli bouračku

Půvabná Michaela Pecháčková (18) se jako Sid dozvídá děsivou zprávu. Její rodiče měli mít autonehodu a nikomu nezvedají telefon. Ačkoliv to nakonec nebude tak strašné, mladá ošetřovatelka si díky tomu uvědomí, jaká muka zažívá Haďák. Sama ho tak přesvědčuje, aby se do Amazonie vydal. Cestu navíc kupodivu zafinancuje babička. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Přestože Sid rozumí Adamovu žalu a má pochopení pro jeho nekonečné pochybnosti ohledně tragické smrti rodičů, v jeho kůži nikdy nebyla a může si jen domýšlet, co přesně se mu honí hlavou. Když se jí úřednice Zlámalová, na kterou Haďák v minulosti brutálně zaútočil, přiznala, že identifikace těl neproběhla standardně, začne mít i ona podezření, že by nakonec všechno mohlo být jinak, než se zdá.

Pomyslnou poslední kapkou je pro ni zpráva o autonehodě maminky a tatínka. „Z jejich auta přišlo hlášení o bouračce a od té doby se jim nikdo nemůže dovolat,“ oznámí jí vystrašená babička Sidonie, která si jindy vždy zachovává chladnou hlavu. „Neboj se, určitě se to nějak vysvětlí,“ povzbuzuje Sid, jež ale okamžitě začíná propadat panice.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Adam musí do Amazonie

I když se nakonec ukáže, že v autě její rodiče vůbec nebyli a vrátí se ze zahraniční cesty zcela v pořádku, ošetřovatelku to zásadně ovlivní. „Dost mi to otevřelo oči. Měla jsem o vás takový strach, že jsem nemohla spát ani jíst,“ svěří se jim v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Uvědomila jsem si, že Adam si procházel tím samým. Jenom mnohem dýl. On do té Amazonie musí letět!“ dojde k jednoznačnému závěru Sid.

Křehká blondýnka dokonce Alici a Eduarda požádá, zda by Haďákovi cestu nezafinancovali. Rodiče se ale zdráhají a nechávají si čas na rozmyšlenou. Moc dobře vědí, jak dlouho trvalo, než se zamilované hrdličky daly dohromady, a taková odluka by pro mě mohla znamenat zásadní trhlinu ve vztahu. Do všeho se ale překvapivě vloží Sidonie a nabídne Adamovi pomocnou ruku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.