Celebrity

1. prosince 2022 20:38

Žaneta Dernerová

Veronika Freimanová se těší na Vánoce. Dělá dva druhy salátu a speciální marokánky

ZOO (72) - upoutávka

Herečka Veronika Freimanová (67) už zahájila přípravu na vánoční svátky. Nejenže vybírá dárky pro své blízké, protože nerada nakupuje na poslední chvíli, ale začala již péct cukroví. Kromě tradičních druhů má speciální recept na marokánky a u štědrovečerního stolu podává dva druhy bramborového salátu.

Blíží se čas Vánoc, a tak se mnoho z náš již pomalu začíná připravovat na nejoblíbenější svátky roku. Nejinak je tomu u sympatické herečky Veroniky Freimanové, která se už pustila do cukroví. „Peču moc ráda, miluju tu vůni, která vám provoní dům. A taky ráda vidím, jak ty krabice s cukrovím přibývají,“ přiznala se Freimanová, které pomohla kamarádka a výživová poradkyně Lada Nosková.

„Poradila mi recept na mrkvové a švestkové kuličky – určitě je letos uvidíme na našem stole. Budou mít úspěch,“ tuší Veronika. Kromě nich však nebudou chybět ani tradiční pracny nebo vanilkové rohlíčky. Usměvavá herečka by vám ale mohla nabídnout i jeden exkluzivní druh. „Máme speciálně upravený recept na marokánky,“ prozrazuje seriálová ředitelka zoologické zahrady.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Stůl jí doma zdobí adventní věnec, který dostala od rodiny. „Vyráběla ho dcera s vnučkou. Je moc krásný a zdobí ho růžová křídla. Vánoční atmosféra se tak pomalu ale jistě blíží. ZOO točím do 20. prosince, pak už se vánoční nálada rozjede na plné obrátky,“ těší se Veronika Freimanová, která vypadá fantasticky a má snad recept na elixír mládí.

Spálený svetr Veroniky Freimanové

Svátky slaví usměvavá herečka v kruhu rodinném. „Děláme dva bramborové saláty. Jeden klasický, druhý bez brambor, jen zeleninový – a má velký úspěch. Máme krémovou polévku, řízek a ryby. Každý si může vybrat, co má rád,“ popisuje vánoční svátky, které u nich doma probíhají v klidu, bez stresu a s úsměvem. „I když – vzpomínám si na jeden vánoční karambol. Dostala jsem bleděmodrý krepsilonový svetr, který jsem si hned oblékla a přes svíčku se natáhla pro cukroví. Z toho velkého štěstí se pak stalo neštěstí, protože ho zdobila propálená díra,“ svěřila Veronika Freimanová, která v oblíbeném seriálu bývá každé úterý a čtvrtek vystavena jako ředitelka nějakým průšvihům. V poslední době to bývají zejména spory Alberta a Lubora.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.