Celebrity

29. září 2022 06:00

David Laštovka

Veronika Freimanová odhalila recept na elixír mládí. Čemu vděčí za to, že nestárne?

Je to až k neuvěření, ale za tři roky bude herečce Veronice Freimanové sedmdesát let. Jak to dělá, že si i ve vyšším věku stále udržuje mladistvý vzhled? V čem tkví kouzlo jejího půvabu, energie a vitality?

Veronika Freimanová, kterou nyní můžeme vídat v seriálu Zoo na TV Prima, patří mezi nestárnoucí herečky. Sama přitom přiznává, že proto zase až tolik nedělá. Pečuje o sebe jen nárazově, v jídle se nijak neomezuje, ráda mlsá a příležitostně si zajde zacvičit s kamarádkami nebo ke kadeřnici. Plastiky neodsuzuje, ale nikdy je zatím nevyužila. „Mám takový úžasný organismus, který mi přesně řekne, co nesmím. Okamžitě vypne, jakmile sáhnu po něčem nezdravém,“ prozradila herečka pro super.cz.

Velkou roli podle ní hrají geny. A ty má po svých předcích mimořádné. Její babička, která se dožila úctyhodných 104 let, si vitalitu udržovala až do poslední chvíle. „Možná by žila ještě déle, ale život už ji nebavil. Vzpomínám, jak se rozčilovala, když jí někdo po stovce přál k narozeninám ještě jednou tolik,“ zavzpomínala herečka.

Osudová láska ji potkala po padesátce

V lásce našla štěstí až na podruhé. Jejím prvním manželem byl režisér a kameraman Jaroslav Brabec. Prožili spolu téměř třicet let, během kterých se jim narodil dvě dcery: Tereza a Markéta. Patřili mezi jedno z nejpevnějších manželství českého showbyznysu, o to víc všechny zaskočil jejich nečekaný rozchod. Mohly za něj údajné Brabcovy milostné úlety. Definitivní rozvod nastal v době, kdy se mu narodila nemanželská dcera, kterou měl s Olgou Menzelovou, manželkou oscarového režiséra Jiřího Menzela.

Přestože už Veronika Freimanová nedoufala, že by se znovu mohla zamilovat, natož se vdát, v jejím případě platilo ono známé: člověk míní, život mění. Po padesátce jí osud do cesty zavál architekta z Písku Vladimíra Boučka a byla z toho láska jako z románu. „Ještě tehdy zadaní jsme do sebe vrazili na koncertu. A po deseti letech jsme se potkali zase na koncertu, a to už jsme byli volní,“ popsal s úsměvem Aha! Veroničin manžel, který působí jako architekt po celé Evropě. Připravuje výstavy a věnuje se designu interiérů.

V roce 2013 se vzali, svatbu měli komorní, pouze s dvanácti hosty. Obřad se uskutečnil v historickém muzeu v Písku. Jak je vidět, pro oba to bylo šťastné rozhodnutí. V jejich manželství je všechno tak, jak má být. Herečka po boku Vladimíra jenom září a je s ním maximálně šťastná a spokojená.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.