7 slavných žen, které odmítají plastiky: Laurinová i Hrubešová vypadají skvěle

Ačkoliv se trend plastické chirurgie v posledních letech velice rozmohl, pořád ještě existují ženy, které vyznávají přirozenou krásu. Které celebrity hrdě přijímají stárnutí a za své vrásky se nestydí?

Příznivkyně přirozeného stárnutí najdeme mezi českými i zahraničními celebritami. Ačkoliv by se nejedné ženě občas líbilo zastavit čas, existují i takové, které proces stárnutí hrdě přijímají a z přibývajících vrásek si těžkou hlavu nedělají. Podívejte se, jak tyto slavné ženy přistupují k estetickým úpravám.

Sabina Laurinová

Krásná herečka Sabina Laurinová letos oslavila své 50. narozeniny a moc jí to sluší. Podle svých slov zatím žádnou plastiku nepodstoupila a ze svého věku žádný stres nepociťuje. „Věk každého z nás spíš většinou řeší ti druzí. Ale je to jediná spravedlnost, že každému čas ubíhá stejně. I když věk je relativní. Každý věk přináší něco hezkého, milého i nepříjemného,“ řekla pro deník Aha!.

Sama si neumí představit, že by šla na nějakou plastickou operaci. „Botox či jiné výplně jsou mi cizí. Nevyzkoušela jsem je a myslím si, že herečkám k životu a výrazu prostě přirozenost sluší,“ dodala.

Markéta Hrubešová

Markéta Hrubešová (50) je oslnivá zrzka, která se coby mladá herečka proslavila rolí ve filmu Oznamuje se láskám vašim, ve které zazářila po boku Lukáše Vaculíka. „I po těch dlouhých letech se mi občas stane, že za mnou přijde nějaká dáma a oznámí mi, že mě její manžel tajně miluje. Pak si připadám hrozně provinile, jako bych jim rozvracela manželství,“ řekla v minulosti Hrubešová pro web Novinky.cz.

Markéta je známá také svou zálibou ve vaření a naopak nelibostí k plastické chirurgii. „Nic bych neměnila a ani bych zatím nešla na nějakou plastiku. Protože říkám: Víte, kolik mě to stálo? Všechny ty vrásky? Nebylo jednoduché si všechny vytvořit, ale byly vytvořeny s láskou. Nelituji jednoho jediného dne,“ řekla herečka v rozhovoru pro iDnes.

Kate Winslet

Anglická herečka Kate Winslet (46), známá především svou nezapomenutelnou rolí v Titanicu, by podle svých slov pod kudlu nikdy nešla. „Jde to proti mé morálce. Naši mě vždycky vedli k tomu, mít ráda přirozenou krásu,“ řekla v minulosti v rozhovoru pro Telegraph. „Jsem herečka, nechci přijít o mimiku v obličeji,“ prohlásila otevřeně.

Kate také v minulosti odmítla své propagační plakáty pro HBO, protože se jí zdály příliš vyretušované. Přirozenosti se tato herečka rozhodně nebojí, naopak za ni bojuje. Co se krásy a zdraví týče, začíná to podle ní u správné stravy. Sama pak přiznává, že dodržuje přísný pitný režim, neustále pije vodu a před důležitými událostmi se snaží vyhýbat soli a alkoholu.

Pink

Rebelka Pink (42) se také rozhodla přijmout proces stárnutí a nesnažit se jít proti hodinovým ručičkám. Na svůj Twitter v minulosti napsala upřímný dopis adresovaný sobě. „Drahá já, stárneš. Vidím vrásky. Obzvláště, když se směješ. Tvůj nos se zvětšuje… Vypadáš (a cítíš se) zvláštně během toho, jak si zvykáš na novou realitu,“ psalo se v příspěvku. „Ale tvůj nos vypadá jako tvoje děti, obličejové vrásky jsou na místech, kde se směješ… A ano, ty idiote, kouřila jsi,“ pokračovala zpěvačka. Přiznala, že čas od času uvažovala o nějaké estetické úpravě, ale pak si řekla, že chce vidět, co cítí. Je podle ní velký problém, když se obličej nehýbe pod vrstvou botoxu.

Meryl Streep

Osminásobná držitelka Zlatého glóbu Meryl Streep (72) vypadá pořád skvěle! Kdo by řekl, že nepodstoupila žádnou plastickou operaci? Sama herečka se úprav prý děsí, jelikož má v hlavě možné scénáře, co by se mohlo stát. Podle ní by měly ženy umět přijmout změny, které ke stárnutí patří.

Julia Roberts

Americká herečka a bývalá modelka Julie Roberts (54) také nepodstoupila žádné úpravy plastickým chirurgem. Jak sama s humorem tvrdí, je to kvůli dětem. „Chci, aby moje děti poznaly, kdy jsem naštvaná a kdy jsem šťastná nebo zmatená. Váš obličej vypráví příběh – a neměl by to být příběh o vaší návštěvě doktora,“ prohlásila herečka v rozhovoru pro časopis Elle.

Salma Hayek

Herečka Salma Hayek (55) už tak vyhraněný názor na plastiky nemá. Ačkoliv sama prý žádnou nepodstoupila, ostatní ženy, které se pro nějakou tu úpravu rozhodnou, neodsuzuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.