Šimon Bilina nahodil bílý plnovous a s hereckými kolegy obdarovával děti

ZOO (72) - upoutávka

Herec Šimon Bilina oblékl mikulášský kostým, nasadil si pořádný bílý plnovous a ve společnosti kolegů z oblíbeného seriálu vyrazil rozdávat radost dětem do Fakultní Thomayerovy nemocnice. Malým pacientům zpříjemnil den nejen on jako moudrý kmet, ale i andělská Sabina Laurinová a rozpustilí čertíci Michaela Tomešová a Goran Maiello.

Čertovskou tradici dodrželi Sabina Laurinová, Šimon Bilina, Michaela Tomešová i Goran Maiello do puntíku. Svou přítomností a dárky přišli obdarovat děti, které ten den musely trávit v nemocniční posteli. Plyšáky, hračky, sladkosti – to všechno nadělovali prckům a občas nezapomněli ani trochu postrašit. I to totiž k tomuto svátku patří. Žádné dítě nakonec neskončilo ve spárech seriálových čertů Michaely Tomešové a Gorana Maiella. Všechny děti jednohlasně svatosvatě tvrdily, že letos byly opravdu hodné. Měli to tak i seriáloví herci? Za co by šli do pekla a za co by je nebe odměnilo?

„Do nebe bych šla za svou mateřskou péči. Snad i za to, že jsme udělali s kamarády krásný charitativní koncert Muzikálem bez bariér – Polovina nebe, kde výtěžek jde na handicapované lidi. A peklo bych si jistě vysloužila za svoje PMS stavy, kdy jsem hormonálně přetížená. To má můj manžel svatou trpělivost,“ přiznává Michaela Tomešová, která se propůjčila k čertovské nadílce.

Parťáka čerta jí dělal Goran Maiello. „Málo se věnuji rodině, přátelům. Nemám na ně čas a ve škole jsem taky moc nebyl. Musím toho hodně dohnat. A nebe? Tak na to mám ještě měsíc a snad něco dobrého stihnu udělat, kdyby náhodou,“ usmíval se seriálový Vojta, kterého uvidíme v oblíbené ZOO opět v úterý večer na Primě.

Svatý Mikuláš v podání Šimona Biliny byl tak vysoký, že se při procházení pokojů hodně ohýbal. Rozdával vlídné slovo i dárky. „Nevěřím v nebe ani peklo, myslím, že existuje víc. Není nikdy jen černá a bílá. Věřím ale na dobré skutky. Když člověk něco udělá pro druhého, bez jakéhokoliv očekávání, to je nejvíc,“ vysvětluje Šimon, čím se i sám řídí.

Nejvíc dobra samozřejmě rozdávají andělé a Sabina Laurinová se toho drží. „Já už jsem v pekle byla a bylo to fajn, už se tam ale nechystám. Mám tam dobré vztahy s Luciferem a s šedesáti čerty,“ naráží herečka na pohádku Z pekla štěstí, v níž hrála. „V sedmém nebi občas taky jsem a stačí mi k tomu chvilky, když se nic dramatického neděje. K tomu ještě káva a čokoláda, pak je to dokonalost,“ uzavírá andělská Sabina Laurinová, do které by nikdo nehádal, že letos oslavila padesátku.

Děti tak strávily dnešní den s úsměvem, i když musely zůstat v nemocnici. Radost měly nejen ze setkání s herci, ale i z dárků od společností Albi Česká republika a MGA Entertainment, které dětem hračky věnovaly.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.