Sid skolí zdravotní problémy. Haďák musí do Amazonie sám

ZOO (70) – Sid zkolabuje po očkování

Šimon Bilina (27) a Michaela Pecháčková (18) se jako Haďák a Sid připravují na cestu do exotické Amazonie. Nutné očkovací dávky ale půvabná ošetřovatelka snáší výrazně hůře, než bývá zvykem. Lékař nakonec vyřkne zásadní ortel, který zcela změní jejich plány. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Adam Hruška se stále nedokáže vyrovnat se smrtí svých rodičů. Přestože nepochybuje o tom, že tragicky zemřeli na výpravě v Amazonii, proces identifikace jejich těl provázely nejasnosti. Proto se také touží na ono místo podívat. Když dostane od rybáře Jakuba Vágnera nabídku na expedici do amazonského pralesa, rozhodne se ji využít.

O účast požádá i svou lásku Michaelu Pecháčkovou coby Sid, která nadšeně souhlasí. S plánovanou cestou do exotiky se však pojí i značné množství očkování, jež musí oba absolvovat. Jenže půvabná ošetřovatelka dávky snáší více než špatně. „Mám to odzkoušené. Prostě po každém očkování jsem pár dní úplně marná,“ svěří se v infocentru paní Hrabalové.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

I když si myslí, že zdravotní potíže dokáže překonat, nakonec se v zázemí zhroutí k zemi. Po naléhání Elišky a Petry se nechá vyšetřit rodinným doktorem. Ten pro ni ale má v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, špatné zprávy. „Váš imunitní systém reaguje na očkování velmi silně a velmi nestandardně. Na žádné další nesmíte,“ zaskočí Sid svým verdiktem.

Svědkem rozhovoru s lékařem je i Haďák, kterému je jasné, že jejich cesta do Amazonie dostává zásadní trhliny. Vypadá to, že se na expedici bude muset vydat sám. Překoná jejich čerstvý vztah dlouhé odloučení? Či Adam nakonec zůstane? Nebo se Sid rozhodne podstoupit očkování navzdory důraznému varování doktora?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.