Haďák dostane nabídku na cestu do Amazonie. Sid si bere s sebou

ZOO (69): Expedice do Amazonie

Adam se už delší čas touží podívat do amazonského pralesa. Chce navštívit místo, kde zahynuli jeho rodiče, aby se mohl s tragickou událostí lépe vyrovnat. Přestože si zprvu myslí, že jde jen o chladný tah Sidonie, jak ho rozdělit s jeho láskou, a rázně odmítá, nakonec se ale odhodlá. Žádá ale Sid, aby jela s ním. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Za Haďákem přichází rybář Jakub Vágner a nabízí mu, aby se přidal k jeho expedici do Amazonie. Adam na takovou možnost čeká už dlouho. Stále se totiž zcela nevyrovnal se smrtí rodičů, kteří tam tragicky zahynuli, a rád by se na to místo podíval. Jednak si to v sobě potřebuje uzavřít, jednak doufá, že nalezne jejich těla a bude je moct náležitě pohřbít.

Mladý Hruška totiž nevěří proradné úřednici v podání Pavly Dostálové, která se v oblíbeném seriálu brzy objeví a opět mu hne žlučí. Je přesvědčený, že v procesu převozu zemřelých fatálně selhala a v hromadném hrobě v džungli možná jeho rodiče ve skutečnosti neleží. Výprava do amazonského pralesa se zdá jako jedinečná příležitost.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

I přesto však zamilovaný Haďák zprvu rázně odmítá. Z lákavé možnosti totiž podezírá Sidonii, která se nesmířila s tím, že chodí s její vnučkou, a dokonce mu neváhala nabídnout značné množství peněz, pokud se s ní rozejde. „Takovou radost tvojí babičce neudělám, abych jí na to skočil,“ míní Šimon Bilina coby Adam a Sid mu dává za pravdu.

Ruku v ruce do Amazonie

Michaela Pecháčková to ale jako půvabná ošetřovatelka nenechá jen tak a šarmantní babičku v podání Jany Švandové s jejich teorií konfrontuje. „Přiznala bych se, kdybych měla k čemu. Ale já s tím opravdu nemám nic společného,“ tvrdí jí Sidonie v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíme ve čtvrtek večer na Primě. To zásadně změní Adamův postoj. Sid se tak už začíná smiřovat s myšlenkou, že zůstane na několik měsíců sama a jejich láska projde zatěžkávací zkouškou. Haďák ji ale překvapí nečekanou nabídkou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.