Sid se účastní konkurzu do rodinné firmy. Haďák jí předpovídá kostýmek a lodičky

ZOO (68) – Konkurz do rodinné firmy

Krásná Michaela Pecháčková (18) se nechá jako Sid přesvědčit a prochází výběrovým řízením na post kreativní ředitelky v rodinné firmě. Přestože své seriálové babičce Janě Švandové (75) tvrdí, že ani v případě úspěchu neodejde z milované zoologické zahrady, Haďák už ji vidí, jak chodí do práce v kostýmku. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

I když babička Sidonie zuřila vzteky, když zjistila, že její vnučka neodjela studovat do Ameriky a místo toho pracuje v místní ZOO, nakonec jí dokázala všechny lži odpustit a smířila se s tím. Přesto ve chvíli, kdy z rodinné firmy odchází jeden z důležitých zaměstnanců, zajde za Sid a zkouší ji přesvědčit, aby se zúčastnila konkurzu na jeho post.

„Jsem si jistá, že bys byla pro tuhle pozici jako stvořená,“ láká ji babička v podání Jany Švandové, která se v roli bohaté Sidonie nechala inspirovat vizáží Jane Fondové. Tvrdohlavá blondýnka však nechce o ničem takovém ani slyšet. „Nezlob se, ale ne,“ stojí si za svým Sid.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Nakonec se ale Sidonii podaří vnučku přesvědčit, aby se výběrového řízení zúčastnila. Musí ale slíbit, že i v případě úspěchu ji nebude do práce ve firmě tlačit. „Takže i kdybych byla nejlepší, tak mě stejně do ničeho nutit nebudeš?“ ujišťuje se Sid v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Máš moje slovo,“ uklidňuje ji babička.

Haďák si myslí, že Sid místo ve firmě přijme

Na testech se krásná ošetřovatelka setká mimo jiné i s Albertem, který si na místo kreativního ředitele brousí zuby. K vlastnímu překvapení zjistí, že ji to vlastně bavilo, a je zvědavá na výsledky. Haďák hned tuší, jak tohle dopadne. „Je to jasný, během pár dní začneš chodit do práce v kostýmku a lodičkách,“ předpovídá jí pracovní budoucnost.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.