Celebrity

30. září 2022 14:35

Karolína Oehmová

Míša Tomešová dala v sázku třetí těhotenství. Bude to pro manžela Romana motivace?

Můj muž to dokáže (5) - Míša Tomešová slíbila za výhru další dítě

V show, kde ženy sázejí na výkony svých mužů, zabojují o sto tisíc korun mimo jiné Michaela (31) a Roman (34) Tomešovi. Jak můžete vidět už nyní v exkluzivní ukázce, Míša k dosažení výhry použila všechny zbraně, za splnění úkolu dokonce slíbila manželovi Romanovi třetí dítě.

Michaela Tomešová v soutěži, která prověřuje důvěru žen v jejich muže, vsadila třetí těhotenství i manželovo zdraví. Poslala ho totiž do silové disciplíny, ve které měl přenášet naolejované ženy v plavkách.

Roman má ale nedávno vyoperovanou kýlu. „Roman je po kýle. A moment, to jako bude sahat na cizí naolejované ženy? A v těch nových kalhotách, co jsem včera kupovala?“ pohoršovala se nad soutěží Michaela Tomešová, sázku na něj ale přesto zvedla. „Jestli to dá, potřetí porodím,“ slíbila neprozřetelně během natáčení show, kterou sledujte každý pátek večer na Primě. Zda dokázal splnit zadané úkoly a vznikne šance na rozšíření rodiny, se teprve ukáže.

Díl plný nadějí a snů

Ve stejném díle budou o sto tisíc korun bojovat také Jana Švandová (75) s Pavlem Zedníčkem (72), Kateřina a Peter Pechovi a Veronika Žilková (60) s osvojeným synem Janem Herclíkem. Na něj v předtočené show vsadila jen pár dní poté, co potvrdila krach svého manželství. Pavlu Zedníčkovi se zase zadaný úkol zhmotnil v půvabný sen mnoha mužů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.