Celebrity

11. března 2022 16:05

Žaneta Dernerová

Herečka Michaela Tomešová dostala ke třicetinám dárek s intimními partiemi

Prsa a zadečky jako dárek k narozeninám! Koho má doma vystaveného Míša Tomešová?

Její věk byste jí hádali jen těžko. Herečka Michaela Tomešová pořád vypadá jako teenagerka. Přesto tato maminka dvou malých dětí oslavila už třicáté narozeniny. K nim dostala od svých kamarádek opravdu netradiční dárek. Jejich obtisknuté intimní partie!

Herečku a zpěvačku Michaelu Tomešovou znají televizní diváci velmi dobře. Stejně jako jejího manžela Romana Tomeše, kterého jsme mohli vídat coby Tonyho v seriálu Slunečná. Oba je kromě dětí, umění a talentu spojuje i stejný pohled na život a svět. Míša si jejich společné soužití nemůže vynachválit. „Kreativita, neustálá radost, nápady a hlavně žádná jednotvárnost, ale dobrodrůžo,“ srší spokojeností a vyjmenovává, co ji na životě s umělcem baví.

S manželem jsou na tom podobně i v souvislosti se zapomnětlivostí. Kvůli tomu si v uplynulém roce nechali s Romanem udělat svoje první tetování. Oběma se tak na prsteníčku místo snubního prstenu skví ležatá osmička – symbol nekonečna. „Byl to nápad nás obou. Jsme oba trochu střívka a ztratili jsme nezávisle na sobě snubní prsteny, takže jsme si řekli, že tenhle už neztratíme,“ říká sympatická herečka s tím, že svoje snubáky s manželem dodnes nenašli.

V útulném dřevěném domě vychovávají syny Kristiána a Jonáše, o jejichž výchově mluvili nedávno v oblíbené talkshow a zmínili se, že jsou bio rodiče. Právě jejich synové se dost možná vydají ve stopách slavných rodičů. Umělecké nadání projevují již v útlém věku. „Dokonce nám včera hráli emoce. Jak jsou smutní, jak se bojí. A chtěli si hrát na to, že si hrají na herce,“ usmívá se Míša, kterou jsme vídali coby ráznou Barču v seriálu Sestřičky a nyní ji potkáváme každé úterý a čtvrtek od 20:15 na Primě jako asistentku Adélu v ZOO.

Tmavooká herečka se také svěřila, že ani jedno dítě nebylo plánované a jejich narození je spíše dílem náhody. Přitom se jí povedlo to, co si přála, když byla malá – mít děti před třicítkou. Tenhle věk by ale Míše, která stále vypadá na šestnáct a bez problému může hrát studentky střední školy, hádal málokdo. Ještě více by se ale divil tomu, jaký dárek dostala ke svým kulatinám.

Její kamarádky jí totiž připravily jeden vskutku netradiční, pro nějž neváhaly využít ty nejintimnější části svého těla. „Daly mi obraz, na kterém mají obtisknuté své zadky a svá prsa,“ ukazuje pyšně Míša barevnou malbu, která má čestné místo nad šatnou. Takovým originálním dárkem se vskutku nemůže pochlubit každý.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.