Celebrity

16. května 2022 12:45

Žaneta Dernerová

Roman Tomeš natočil nový klip. Ukázal v něm dům, manželku Míšu i děti

Slunečná (134) - Tony zmítaný vášní

Manželé Roman a Michaela Tomešovi jsou na přítomnost kamer zvyklí. Tentokrát je ale oblíbený herecký pár pustil až do domu a nechal tak diváky nahlédnout do svého soukromí. Roman navíc do videoklipu k nové písni Ze(mě) obsadil nejen svou manželku, ale i syny Kristiána a Jonáše.

Nová písnička Romana Tomeše Ze(mě) je inspirována tím, co se právě děje ve světě. „Jsem citlivý kluk a musel jsem se z toho vypsat. Těžko se smiřujete s tím, co se děje, obzvláště když sedíte doma a vidíte ty děti kolem sebe. To byl první plán, proč skladba vznikla,“ popisuje Tomeš, co ho k napsání písně vedlo.

Až následně přemýšlel o tom, že by se k songu mohl natočit i videoklip. „Nechtěl jsem, aby to bylo něco patetického, protože ta písnička má v sobě dost patosu, a tak na jeden den přijel štáb s režisérem Jankem Cingrošem natočit náš obyčejný život. Zkrátka takový minidokument Tomešů,“ říká Roman, jehož si televizní diváci pamatují třeba jako Tonyho ze seriálu Slunečná.

Diváci se prostřednictvím mikropříběhů podívají třeba i do obýváku známé dvojice. V klipu jsou ale kromě Míši a Romana zachyceni i jejich synové Kristián a Jonáš. „Když přijeli filmaři, zeptal jsem se kluků, jestli chtějí u natáčení být. Pokud by řekli, že ne, mohli klidně být mimo záběry. To ale neřekli,“ vypráví Roman, který by své děti do ničeho nenutil.

Tomešovi dávají dětem možnost svobodné volby

O tom, zda chtějí být na očích veřejnosti, se synové rozhodují sami. „Jednou nám přišla nabídka do známé pěvecké show – do dětské verze – a já se Kristiánka ptal, zda chce jít. Odmítl to. Na druhou stranu když byl osloven do filmu s panem Svěrákem, řekl, že to chce. Vybírá si,“ svěřil se Tomeš, který s manželkou nechává svým dětem možnost svobodné volby a přijali by, i kdyby jeden z jejich synů chtěl být třeba ženou.

Natáčení Romanova videoklipu bylo zpestřením i pro Michaelu. Výjimečně se totiž neschovávala za žádnou postavu, hrála jednoduše samu sebe. „Původně jsem mu navrhovala asi čtyři jiné podoby klipu, ale ani jednu nepřijal a výsledkem je tohle rodinné zachycení dne. A jsem za to moc ráda,“ netají se nadšením Tomešová, kterou vídáme každé úterý a čtvrtek jako Adélu v seriálu ZOO. „Byl to krásný zábavný den, kdy nám někdo zachytil pár životních okamžiků. Materiálu zbylo ještě dost, takže na památku máme několik krásných záběrů,“ dodala Míša, která manžela k jeho třicátým narozeninám překvapila fantastickým tajným dárkem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.