Celebrity

9. dubna 2022 10:30

red

Míša Tomešová poslala lechtivé fotky režisérovi ZOO. Jeho manželku to naštvalo

ZOO (17) - Albert v obležení žen

Adéla Pokorná, kterou Míša Tomešová v seriálu ZOO hraje, je trochu mrška, trochu svůdnice. Při lechtivých scénách se její herecká představitelka sice trochu stydí, zároveň jsou ale peprné chvilky mnohdy i skvělým zdrojem vtipných historek.

„Vzpomínám na natáčení, kdy Adélka pošle Albertovi svoji fotku v prádle na mobil. Tu fotku jsem si fotila sama a pojí se k tomu vtipná historka. Fotila jsem to doma, protože ji potřebovali ten den na natáčení,“ začala vyprávět herečka.

„Asistent mi tak domů přivezl prádlo, protože to pak navazovalo v dalším díle. Oblékla jsem si ho, vyfotila jsem se a on odjel. Fotka se musela poslat ke schválení panu režiséru Jiřímu Chlumskému. V mobilu mu tak přistály moje fotky a viděla je jeho manželka. Zhrozila se, ale nakonec obhájil, že to je jen rekvizita a moje pracovní fotka,“ směje se herečka, které u focení asistoval i manžel Roman Tomeš.

Natáčení lechtivých scén nemá ráda

Michaela přiznává, že natáčení, kdy je hodně spoře oděná, je pro ni nepříjemné. „Kouká na vás celý štáb, jak chodíte po place ve spodním prádle, a to je blbý. Ale co? Jako herečky si musíme zvykat,“ prohlašuje Tomešová, jež postupně svoji Adélku, která se zpočátku moc dobře neuvedla, napravuje.

Adélka je totiž nastrčená od Brázdy (Pavel Nečas) a Alberta Poláka (David Gránský), aby škodila ředitelce Marii Roklové (Veronika Freimanová). Všechno nakonec ale není tak horké, jak se zdá být. „Adélka mi byla prezentovaná, že je nepříjemná intrikánka, která využívá své tělo k vyšším zájmům. Těm svým. A to vede k nejedné humorné natáčecí scéně,“ vypráví o ZOO Michaela Tomešová.

„Musím říct, že Adéla nakonec není tak zlá. Vždy všechno zachrání a nakonec si s Roklovou porozumí. Já s Veronikou Freimanovou natáčím moc ráda. Doufám, že ona se mnou taky, a musím prozradit, že čím déle spolu točíme, tím jsme si podobnější. Dokonce máme stejná gesta, nadechujeme se ve stejný čas,“ přiznává, že jsou opravdu skvělé parťačky.

A prozrazuje, že Adélka poté, co ji Albert odkopl, sama nezůstane. „Něco se tam rýsuje. Bude to hodný kluk, navíc z bohaté rodiny. Víc ale prozradit nesmím,“ potutelně naznačuje herečka, kterou můžete vidět coby Adélu v seriálu ZOO každé úterý a čtvrtek večer na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.