Ředitelka Roklová si podá Alberta. Tohle si zákeřný manažer za rámeček nedá

ZOO (73) – Roklová si podá Alberta

Veronika Freimanová (67) musí jako ředitelka zoologické zahrady řešit jeden problém za druhým. Nejprve se dostala do potyčky se zoufalou matkou a nevyhnula se ani několika strkancům. Posléze jí vrásky na čele udělal vypočítavý Albert, který se jí ve spolupráci se starostou snaží sesadit. Seriálová Marie Roklová ho ale tentokrát dostane do úzkých. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Lstivý PR manažer Albert Polák míří vysoko a pro svou kariéru je schopný udělat snad cokoliv. Jakmile se dozví, že má místní zoo dostat v budoucnosti obří dotace, podnikne ve spolupráci se starostou Bavorem první velké kroky, aby „Roklici“ odstranil z funkce a v té době už řediteloval on. Jenže Monika si jeho unáhleného tahu v podobě přihlášení do systému pod heslem Roklové a změny údajů v účetnictví všimne a ředitelku varuje.

Veronika Freimanová tak jako Marie Roklová nezaváhá a Alberta v průšvihu pěkně vykoupe. „Udělal jste chybu. K přihlášení došlo z vašeho počítače, u kterého jste byl prokazatelně vy. Máme důkazy ve formě kamerových záznamů a další svědectví,“ zaskočí Poláka v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. „Takže když tohle předám policii, bude to rychlá práce,“ vyhrožuje mu Roklová, které už s podrazáckým Albertem došla trpělivost.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Sama přitom byla nedávno v opačné situaci. Došlápla si na ni totiž maminka jednoho ze zaměstnanců, kteří se ztratili na misi. Rozhořčená paní Smolková ztratila nervy, začala do ředitelky strkat a hodlala si s ní její nečinnost vyřídit ručně. „Takové natáčení je vždy o přípravě. Společně jsme se s Radkou Tesárkovou domluvily, kam až půjdeme. Měla jsem kolem sebe bodyguardy, kteří mě ochránili, protože dotyčná byla dost rozhořčená. Byla to vypjatější scéna, ale nic zásadního se Marii nestalo,“ popisuje její představitelka Veronika Freimanová, která se už těší na Vánoce.

„Pro nás herečky to byly možná malinko nervy, aby si nikdo nic neudělal. Bylo to natáčení, které je jiné než to poklidné kancelářské řešení něčeho,“ vzpomíná na náročnější scénu herečka. Marii Roklovou nakonec od rozzuřené matky zachránil Lubor Brázda (Pavel Nečas) a manžel Karel (Ondřej Pavelka). Ti útočnici zpacifikovali a z kanceláře ředitelky odvedli.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.