Nejzásadnější okamžiky Petra a Viky. Strastiplná cesta jejich velké lásky

ZOO – Nej okamžiky Petra a Viky

Eva Burešová a Robert Urban se stali coby Viky a Petr oblíbenou dvojicí, kterou i přes nástrahy nakonec svedl osud dohromady. Jejich šťastnému konci fandili snad všichni diváci známého seriálu, ačkoliv to chvílemi vypadalo, že se nikdy nedočkají. Připomeňte si příběh jako z červené knihovny, lemovaný lžemi a komplikacemi.

Láska sympatické designérky a chůvy Viky a úspěšného soudce Petra prošla mnoha těžkostmi a úskalími. Od počátku navíc jejich vztahu vévodily lži, které se kupily jedna na druhou. Vše přitom začalo celkem nevinně. Viky si jen přála, aby její nový zaměstnavatel nevěděl, že kromě šití a hlídání dětí zpívá po večerech v baru u svého kamaráda Marka. Proto si vymyslela sestru - dvojče Alex. Jenže to by se nesměl Petr do okouzlující zpěvačky zamilovat…

I když se svým citům a vzájemné přitažlivosti snažil bránit, nebylo to nic platné. Přestože plánoval společnou budoucnost s přítelkyní Markétou, jejich vztah nebyl zrovna ideální, což jeho téměř magnetickou přitažlivost k půvabné tmavovlásce jen podpořilo. V sympatiích ho navíc podporoval i nejlepší kamarád Břéťa, který potvoru Markétu nikdy nemusel. Jindy rezervovaný Petr se dokonce odvázal a zazpíval si s Lady X duet, který dopomohl k prolomení ledů.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso! Další osudy vašich oblíbenců startují na Primě již v úterý 3. ledna.

Netrvalo dlouho a Alex soudci podlehla a strávila s ním vášnivou noc v baru. I když mohla slavit, protože se zdálo, že vyhraje sázku o soudce, kterou uzavřela s Markétou, a byla po jeho boku šťastná, happy end se nekonal. Okolnosti ji přiměly k názoru, že se k Petrovi nehodí a právě lstivá právnička je pro něho tou pravou. Urostlému Robertu Urbanovi coby soudci tak zlomila srdce a prostřednictvím videohovorů se s ním na několikrát rozešla.

Nová přítelkyně a těhotná Viky

Vypadalo to, že si přece jen vezme Markétu, ale nakonec ji nechal stát u oltáře v slzách a z obřadu utekl. Přestože se přes ohromné ponížení dokázala přenést a byla odhodlaná získat Petra zpátky, už se k ní nevrátil. Jeho srdce nezískala ani sympatická Jitka Hrnčířová, jejíž všechny pokusy soudce svést selhaly.

Mezitím ale Viky zjistila, že s Petrem čeká dítě. Byla však rozhodnutá mu o tom neříct a vyčkat, zda se do ní nezamiluje. Ne jako do vymyšlené Alex, ale do opravdové milé Viky. Trvalo dlouho, než si soudce své city uvědomil. Nakonec si však přece jen přiznal, co ke krásné chůvě cítí, a vyznal jí lásku. V tu chvíli sebrala Viky odvahu a odhalila mu pravdu – žádná Alex neexistuje a dítě, které nosí pod srdcem, je jeho. Takovou skutečnost ale Petr nedokázal přijmout.

Jednání Viky i všech okolo, kteří o tom věděli, bral jako křivdu a zradu. Proto celkem rád zvažoval nabídku práce v zahraničí, kterou nakonec přijal. Ačkoliv ho maminka varovala, že tak ztratí Viky i dítě navždy, nenechal si to vymluvit. Nepohnuly s ním ani ratolesti Ben a Sofie, jež loučení s oblíbenou chůvou oplakali. Když už se zdálo, že je vše ztracené, přišla scéna jako z romantického filmu. Petr se vrátil, znovu Viky vyznal lásku a požádal ji, ať odjede s ním. Připomeňte si onu láskyplnou chvilku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.