Petrovy děti pláčou pro Viky. Slzám se neubrání ani samotná chůva

ZOO (63) – Viky v náručí Marka

Soudce Petr se definitivně rozhodl a odjíždí kvůli práci do Bruselu. S sebou samozřejmě bere i své děti, které se ovšem nikam stěhovat nechtějí a z nepřítomnosti Viky jsou nešťastné. Jejich loučení bude hodně emotivní a neobejde se bez slz. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vztah Viky a Petra je napadrť. Soudkyni Danuši se sice podařilo domluvit jim oběd, na kterém si dvojice leccos vyjasnila a Viky měla chvíli dojem, že ještě mají šanci, ale urostlý Robert Urban ji jako Petr vzápětí vyvedl z omylu. U zvažování lukrativní pracovní nabídky v zahraničí, kterou nakonec přijal, nebral krásnou chůvu vůbec v potaz a ani jí nehodlal o stěhování říct. Když se o tom Viky dozvěděla, utekla z jeho bytu v slzách.

Naděje na společnou budoucnost definitivně vyhasla. I když se těhotná Eva Burešová, která ve skutečném životě již porodila a raduje se ze synka Tristana, snaží jako Viky držet a ustát bolestivou situaci co nejlépe, neubrání se pláči. „Jsem úplně blbá, že jsem si nechala Petra takhle utéct,“ svěří se Markovi, který jí kamarádsky poskytne rameno a obejme ji. Navíc nešťastné Viky přislíbí, že jí i miminku bude stát po boku.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Naneštěstí právě tento dojemný moment vidí z dálky Petr, jehož to jen usvědčí v rozhodnutí brzkého odjezdu. Z náhlé odluky jsou ovšem smutné i jeho děti. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, se jdou se svou oblíbenkyní rozloučit. „Viky, pojeď s námi,“ prosí ji zoufalý Ben. Chůva se je ze všech sil snaží povzbudit a neplakat. Během emotivního rozhovoru však nakonec brečí všichni.

Tereza Brodská v roli Danuše sice Petra upozorní, jak špatně Sofie i Ben snášejí stěhování a odloučení od Viky, kterou si zamilovali, ani to s ním ale nehne. Tvrdošíjně si stojí za svým, sbalí kufry a odjíždí na letiště. Chůva ho chce na popud Sid zastavit, stihne to? Nebo si Petr svou chybu uvědomí sám a vrátí se pro ni?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.