Velká věštba na leden podle kartářky Helen Stanku. Co nám předpovídá podle karet?

AURA Měsíce: Leden 2023

Co vás čeká v prvním měsíci roku 2023? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na leden pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Berani

Z tarotových karet vám na leden vychází Kolo osudu, což je jedna z nejlepších karet, kterou si můžete na nový rok vytáhnout. Slibuje, že se vám bude dařit, jen si musíte věřit. Pak můžete mít plno nových nápadů a splní se vám vše, co potřebujete.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Berany.

Býci

Na leden vám z tarotových karet vychází Sedmička disků, která předpovídá starosti týkající se vašich financí a toho, jestli všechno děláte dobře. Budete se snažit předcházet riskantnímu finančnímu jednání a můžete být frustrovaní z pocitu, že se vám nedaří tak, jak byste chtěli. Tíseň, kterou můžete pociťovat, ale nakonec nemusí být až tak špatná. I přes náročnější období tato karta ukazuje skryté vítězství, které si ovšem vychutnáte až mnohem později.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Býky.

Blíženci

Z tarotových karet vám na leden vychází Královna disků, což je krásná karta, která je spojena s bezpečím a materiálním zajištěním. Slibuje, že byste ve finanční sféře vše měli zvládnout. Královna disků vám předpovídá i dokonalé zázemí v rodině, bez kterého se to neobejde.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Blížence

Raci

Na leden vám z tarotových karet vychází Čtyřka mečů, což je karta, která ukazuje klid, ovšem trochu vynucený. Potřebujete si odpočinout, nabrat síly a získat čas, abyste zjistili, jak dál, a zvážili a naplánovali své další kroky. Možná to není úplně nejideálnější, ale určitě lepší než se hnát do extrémů.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Raky.

Lvi

Z tarotových karet vám na leden vychází Umírněnost, která značí harmonii a trpělivost. V prvním měsíci nového roku budete velkými diplomaty, budete se snažit usmiřovat znepřátelené lidi a možná i vy máte šanci se s někým usmířit. Skvělá je tato karta ve vztazích, protože ukazuje stabilitu. I když je každý z partnerů jiný, právě to je pojí dohromady a vše dokáží společně ustát.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Lvy.

Panny

Na leden vám z tarotových karet vychází Král pohárů, což je velmi příznivá karta. Ukazuje člověka, který už tolik neřeší své ego, a který dává, aniž by za to něco požadoval. Možná potkáte někoho, kdo bude vůči vám velmi otevřený, možná až moc, a vaším úkolem bude nenechat si vzít svůj klid. Pro nezadané dámy může tato karta ukazovat nějakého ctitele.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Panny.

Váhy

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Blázna, která funguje jako velmi silný amulet a bude vás chránit. Ukazuje volnost, nepopsaný list papíru, takže jaké si to uděláte, takové to budete mít. Také ukazuje měsíc, který může přinést různá překvapení a také cestování, protože Blázen neposedí a potřebuje stále objevovat nové věci. A když někde udělá chybu, dokáže se z ní poučit, aby ji příště neudělal. Blázen je také originální, a tak se někdy dostává do konfliktu s určitými konvencemi. Má ale svůj svět, a tak to neřeší.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Váhy.

Štíři

Na leden vám z tarotových karet vychází Desítku disků, což je velmi příznivá karta, která slibuje jistoty a peníze. Nepočítejte s tím, že to bude samo od sebe, budete pro to muset něco udělat. Máte ale šanci dosáhnout toho, čeho chcete.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Šíry.

Střelci

Z tarotových karet vám na leden vychází Pětka mečů, která vám radí, abyste si dávali pozor na to, co řeknete, a také na informace, které se dozvíte od ostatních. Nemusí být vždy pravdivé, někdy mohou být až zlomyslné a pomlouvačné. Zvažte, zda se takových diskusí chcete zúčastnit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Střelce.

Kozorozi

Na leden vám z tarotových karet vychází Smrt, což je karta transformace. Nemusíte se bát smrti jako takové, protože o ní tato karta není. Je o tom, že se vše na světě proměňuje a pravděpodobně i vás čeká nějaká změna. Možná přejdete z jedné etapy do druhé, což se vlastně se začátkem nového roku děje. Karta Smrt je jedna z nejmystičtějších karet v celém tarotu a svým způsobem velmi potřebná, protože to, co je staré, přežilo se a už neslouží, bývá nahrazeno tím, co je nové, svěží a zdravé.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na leden vychází Šestka pohárů, což je velmi hezká karta symbolizující návraty, hlavně myšlenkové. Můžete mít trochu hlavu v oblacích a přemýšlet o tom, co by mohlo být a jak by to mohlo být. A když se proberete, může vám trochu unikat realita všedního dne. Šestka pohárů je krásná i v oblasti citů, jako kdyby vám něco nebo i někoho vracela. A jak moc to bude, to poznáte ve své realitě.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Vodnáře.

Ryby

Na leden vám z tarotových karet vychází krásná karta Slunce, která ukazuje, že budete středem pozornosti a pravděpodobně se vám bude dařit. Také bude velmi aktivní a pravděpodobně se nezastavíte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Ryby.