Velký horoskop na leden: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

AURA Měsíce: Leden 2023

Co vám předpovídají hvězdy na první měsíc tohoto roku? Co vás v lednu čeká v oblasti vztahů, peněz, zdraví nebo práce?

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Na začátku ledna budete odpočívat. Po náročném minulém roce vás čeká chvilka odpočinku, opravdu ho potřebujete. Přinese vám radost a také velké nadšení pro další práci. A to se hned projeví ve vaší profesní kariéře, protože budete mít jednu pracovní akci za druhou. Opět nebudete vědět, co dělat dřív. Pozor si dejte na manipulaci někoho z vašeho okolí, to, co vám bude slibovat, budou jen iluze.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Berana.

Býk

Na začátku nového roku budete řešit především vztahy, jednou budete nahoře a podruhé dole. To, co vyřešíte, se najednou objeví znovu a v jiné intenzitě. Vše je spojené s tím, že neřešíte dlouhodobě problémy a ony se nevytratily, ale naopak stále tam jsou a je potřeba je vyřešit a dotáhnout vše do konce. Začátek nového roku je k tomu vhodný.

Přečtěte si podrobný horoskop leden pro Býka.

Blíženci

Tajemství je to, co se nemá říkat, a to byste si měli pamatovat. Jelikož se vám někdo blízký v minulosti svěřil a vy jste to použili proti němu, a dokonce to někomu řekli, v lednu se to může obrátit proti vám. Pokud se omluvíte a přiznáte pravdu, vše se rychle zdárně vyřeší.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Blížence.

Rak

Měsíc, kdy si konečně trochu odpočinete po náročném konci roku. Celý minulý rok jste pracovali a neměli vůbec čas na rodinu ani na sebe. Teď ta možnost přišla, a tak si to můžete užít včetně dovolené. Jen si na pár dní vypněte i mobil, aby ten odpočinek byl plnohodnotný.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Raka.

Lev

V práci děláte stále stejné chyby, že se necháte využívat od kolegů a kolegyň a pak jste unaveni a vyčerpáni. Dokonce objeví-li se nějaká chyba, tak se to většinou svede na vás, což se tento měsíc dozvíte a dojde vám, že to musíte změnit. A když to změníte v práci, podaří se vám to změnit i ve vztahu.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Lva.

Panna

Už od začátku měsíce si dejte pozor na hádky, protože byste se mohli prohádat celým lednem a na jeho konci byste z toho byli opravdu unaveni. V lednu vás čeká i flirt, budete s někým hodně flirtovat a bude vás to opravdu bavit. Koncem měsíce vás něco úžasného napadne a ten nápad budete praktikovat ještě dlouho poté. Konec měsíce bude o odpočinku.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Pannu.

Váhy

Máte před sebou krásný vstup do nového roku a s ním i skvělý první letošní měsíc. Budete si užívat všechny oblasti vašeho života, ale hlavně to, že jste na sobě hodně pracovali a tím jste se posunuli. Máte měsíc na odpočinek, žádné katastrofy se nekonají.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Váhy.

Štír

První dny v novém měsíci budete mít pocit, že vše stagnuje a že se vůbec nic neděje, ale to vše je jen iluzorní představa. Co vám však půjde skvěle, jsou finanční záležitosti, protože získáte nějaké finance a budete sklízet, co jste zaseli. Koncem měsíce se můžete stěhovat nebo vás čekají pozitivní změny. Můžete odjet i na krátkou dovolenou.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Štíra.

Střelec

V lednu máte možnost, že se vyřeší některé staré problémy, které se dlouho neřešily a vy jste si s nimi nevěděli rady. Najednou se před vámi otevřou různé cesty a různé možnosti, jak vše vyřešit. Jediné, na co si dejte pozor, je manipulace z okolí, protože vás to může zatlačit do kouta.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Střelce.

Kozoroh

Potřebujete odpočinek, a tak první dny nového měsíce budete hodně odpočívat a nebudete se chtít do ničeho pouštět. Možná to bude vypadat trochu jako stagnace. Pozor si dejte na konflikty a hádky, kdy můžete i o něco přijít nebo se s něčím rozloučit. Koncem měsíce se můžete zamilovat a potkat někoho, kdo pro vás bude možným partnerem.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Kozoroha.

Vodnář

Nikomu nepůjčujte peníze, mohli byste o ně přijít. I když vám to přijde jako skvělá nabídka, tak si nechte čas na rozmyšlenou. Nepodepisujte ani žádné významné dokumenty, protože byste mohli přehlédnout pár vět, které by vás mohly v budoucnu mrzet. Věnujte čas rodině a partnerovi, jinak se může stát, že vám uteče.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Vodnáře.

Ryby

Ve vztazích budete řešit posun, protože partner bude chtít váš vztah legalizovat, nebo ho posunout do roviny manželství. On má totiž pocit, že mu můžete každý den odejít a jeho žárlivost se stupňuje. V práci máte nedořešené záležitosti z minulého roku a budete je muset co nejdříve vyřešit, protože by vám mohlo vedení snížit plat.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Ryby.

Sdílejte článek
Štítky láska horoskop vztah říjen Nový rok znamení zvěrokruhu astrologie předpověď měsíční horoskop horoskop leden horoskopy 2023 předpověď leden