Býk – Měsíční horoskop (leden 2023)

Býk leden

Na začátku nového roku budete řešit především vztahy, jednou budete nahoře a podruhé dole. To, co vyřešíte, se najednou objeví znovu a v jiné intenzitě. Vše je spojené s tím, že neřešíte dlouhodobě problémy a ony se nevytratily, ale naopak stále tam jsou a je potřeba je vyřešit a dotáhnout vše do konce. Začátek nového roku je k tomu vhodný.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Každý den je plný radosti.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Beran

Vztahy

Na začátku měsíce budete řešit všechny důležité věci, které jsou ve vašem vztahu už delší dobu nevyřešené, a to přinese nové začátky. Přinese to také rozhodování, která cesta je ve vašem vztahu ta správná. Což se vám mimo jiné podaří rozhodnout a na konci měsíce vše zdárně uzavřete a dořešíte.

Práce

V práci budete muset vyřešit všechny resty, co máte z minulosti, a to vás bude hodně unavovat. Už v půlce měsíce se vám uleví a zaradujete se, že vše je uzavřeno. Něco však přehlédnete, což se vám moc nevyplatí, protože z toho může na konci měsíce být velký problém.

Peníze

Začátek měsíce přináší i příval financí a energii k jejich získání. Trochu si budete malovat vzdušné zámky, to vám přinese překážky na konci měsíce, ale nemusíte se bát, finance mít budete.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Angína. Fialová.

Přečtěte si také