Numerologická předpověď na rok 2023. Čeká nás mimořádný čas pod vládou sedmičky

Rok 2023 je časem změn, nových zkušeností, závažných rozhodnutí, spravedlnosti a odpovědnosti a také hledání duchovní podstaty, naděje a víry. Známá numeroložka Lenka Suchardová připravila podrobnou předpověď na celý tento výjimečný rok. Na co se musíme připravit a v čem můžeme být úspěšní?

„Rok 2023 nám po sečtení všech čísel dává sedmičku (2 + 0 + 2 + 3 = 7), což předznamenává velmi namáhavý rok,“ říká slavná numeroložka Lenka Suchardová. Sedmička vyvolává změny, které nás mohou hluboce citově zasáhnout a kdy můžeme znenadání ztratit půdu pod nohama. Tyto situace nejsou vždy k horšímu, i když to tak z počátku vůbec nevnímáme.

  • V tarotovém významu představuje číslo sedm symbol Vozu. Sice jedete ve svém vozidle a držíte volant, ale situace je nepřehledná, silnice v rekonstrukci, značky neviditelné či neexistující, řidiči projíždějících aut jsou zmatení, počasí je nevyzpytatelné, GPS nefunguje, mapy nemáte a zastavit ani vrátit se tam, kde to znáte, nemůžete.

Rok, ve kterém si uvědomíme, kým skutečně jsme

Tento rok je ve znamení pohybu a změn. Změny prožijeme jak v osobním, tak v profesionálním životě. S novým začátkem opouštíme buď nudnou rutinu všedního života nebo naopak vše přehánějící, povrchní či jednostranně smýšlející. Můžeme se vzdát i té oblasti svého života, která už pro nás ztratila význam. Každá změna, silný vnitřní impuls nebo zdrcující události nás vrací k vědomí, kým skutečně jsme a proč jsme tady. Pocítíme ochotu vzdát se všeho, co je v nás nepravdivé a falešné, abychom mohli být sami sebou. Je užitečné se zbavovat všeho, co ve svém nitru považujeme za mrtvé či zastaralé. Tento přístup se týká nejen nás samotných, ale i lidí a prostředí kolem nás.

Svět vzhůru nohama?

V roce 2022 jsme ještě byli omámeni součtovou šestkou a houpali se na růžovém obláčku. Zato rok 2023 bude pro velkou část světa stěžejním rokem. Odehrají se extrémní historické události, přinášející chaos a šokující zprávy. Vše může být vzhůru nohama, bez rozumu a důvěryhodnosti, pochybné, rozptýlené a okrajové, strádající a na hraně bezpečnosti. V roce 2023 se všichni potkáme s realitou, kterou již nelze ignorovat a také se strachem, co bude dál. Spouští se velkolepá a hlučná bouře, ve které se sjednocují síly zaměřené na destrukci. Rozpadne se vše, co je vzdálené skutečným hodnotám – pravdě, upřímnosti, svědomí, empatii, lásce a přírodě.

Pak ale přijde chvíle, kdy se vše bude poznenáhlu zlepšovat. Aby tomu tak bylo, je nutné snažit se přijímat a chápat všechny změny, ke kterým dochází. Díky těmto zkušenostem zaměříme naši pozornost k hlubšímu porozumění, historii, víře, nalezení zásadnějšímu smyslu existence a chuti pomáhat tam, kde je to potřeba. Smyslem problémů a překážek je přimět nás, abychom se vrátili k vlastním vnitřním zdrojům, uvědomili si svou sílu a začali spoléhat na svůj cit a rozum.

Nadějný obrat k lepšímu

Tento nadějný obrat je vepsán i do letopočtu 2023. Počáteční číslice roku 2, 0 a 2 nám dávají příležitost stmelit se v jednotném názoru pro dohodu, mír, postup a vyšší ideály. Číslice tři, která je na konci letopočtu, se však bude chtít neustále zviditelňovat skrze poňoukání, kritizování, lhaní, zatajování, vysmívání, vychloubání a boj. A protože je trojka energeticky daleko silnější než dvojky a nula, mohla by vyhrávat, což by ale vedlo k tomu, že se nic nezmění a řítíme se zpět do minulosti a do zániku. Pak je to, jako kdybychom četli náš nový letopočet pozpátku, tj. 3202. Dosáhli jsme kritického bodu. Jsme jako celek pod vibrací dvojek na důležité křižovatce (dvojka spojuje a spolupracuje, nehraje si na jednotlivce a jejich ego). Budíček zvoní už mnoho let, ale teď už musíme vstát a být aktivní, ať chceme, nebo ne.

Potřebujeme odvahu a sebedůvěru

Připravme se na opuštění ustálených zvyklostí. Je třeba se zahloubat, rozpomenout a vyzkoumat, na čem ještě pevně lpíme a skoncujme se vším, co se k naší nové životní situaci již nehodí. Čím důkladněji se nyní vypořádáme se svými stávajícími nejasnostmi, tím pro nás potom bude přechod snadnější. Pro cestu do nitra potřebujeme odvahu a sebedůvěru. Díky nezpracovaným bolestným zkušenostem se v minulosti utvořily emocionální nánosy – odporu, bolesti a smutku. V tomto kritickém bodě mnoho lidí couvne a uteče do povrchních, běžných návyků, závislostí a činností.

Dokud ignorujeme a vyhýbáme se nepříjemnostem, nejsme svobodní a ztrácíme ustavičně sílu. S každou starou bolestí, kterou si dovolíme přijmout, bude naše svoboda růst. Tím, že se odhodláme statečně pohlédnout svým trápením do tváře, uvolní se naše příští cesta a z nepříjemností se stávají výzvy. Je to cesta do nitra a samoty, ale to neznamená, že máme žít v odloučení od druhých lidí.

Sedmičková proměna

Proměna má ohromnou moc. A ta sedmičková se uskutečňuje na všech úrovních – mentální, citové, duchoví i fyzické. Vždy, když se má zrodit něco nového, musíme od počátku své nové cestě věřit, pak naše životní energie, intuice a motivující síla dá vzniknout konkrétním hodnotám, které přinášejí nejen hmatatelný užitek, ale i uspokojení.

Sedmička je zvláštní, nevypočitatelné číslo. Od dávných dob mělo číslo sedm záhadný smysl. Zahrnuje moudrost a dokonalost, ale neustále vyplouvají na povrch věci, které měly zůstat v utajení. Jsou nevysvětlené, nepochopené a nesprávně prožité. Vynikajícími vlastnostmi čísla sedm jsou však snaživost a vědění, představivost a snění. Dodávají nám duševní odvahu, která se objevuje v okamžiku, kdy máme nedostatek fyzické statečnosti. Nesmíme zapomínat, že vlastnosti čísla sedm jsou nakloněny klidnému přemýšlení a hloubání.

Co můžeme v roce sedm pěstovat? Stálý zájem o aktuální životní události, chápání druhých lidí – jejich myšlení, koníčky a životní cesty a konečně využívání znalostí a zkušeností v praxi. Hledejte a vytvořte si bezpečné prostředí, ve kterém můžete plánovat změny a svou budoucnost. Věnujte potřebnou pozornost a péči svému tělu, jako jsou odpočinek, strava, uzdravení a navrácení energie i fyzické kondice. Najděte si pro sebe nějakou meditační techniku, ve které se cítíte dobře a která vám působí radost. Ještě je čas jít do sebe a dát vše do pořádku.

Vzpomínky na budoucnost

Rok 2023 má návaznost na roky 2018 a 2020. Zavzpomínejte, s jakými situacemi, ať pozitivními či negativními, jste se v těchto letech potýkali, nechali jste se jimi unést nebo jste se cítili kvůli nim bezmocní. Možná jste jim nevěnovali hlubší pozornost, ale stejná či obdobná věc se může objevit v tomto roce, aby vás donutila vše dořešit. Necháte-li je opět ležet ladem, potkají vás ve zvýšeném účinku v letech 2025 a 2027. Nebojte se nahlédnout do svého nitra a zjistěte, co vás tíží a zbavte se toho.

Rok 2023 měsíc po měsíci

Rozdělte si své dny tak, aby v nich byl čas nejen na práci, povinnosti a rodinu, ale nezapomeňte především na sebe. Je jedno, zda se v tomto čase dobře vyspíte, přečtete knížku či jdete do kina, na přednášku nebo si zacvičit, popovídat si s přáteli.

  • Nikam nespěchejte, zpomalte, a to především v měsících únor a listopad.
  • V červenci nám z rychlosti, roztržitosti a nepozornosti mohou hrozit zbytečné nehody – při sportu, na cestách, ale také v partnerství.
  • Červenec ovládají tzv. sexuální čísla, které ovlivňují naše hormony a rozum je pak často na posledním místě.
  • V dubnu a srpnu buďte obzvláště opatrní na to, co podepisujete – dohody, smlouvy, úvěry. V těchto měsících můžete totiž k penězům, majetku či nějakým výhodám přijít anebo o ně přijít. Než něco uděláte, řádně si vše promyslete. Nenechávejte se zatlačit do kouta. Vy jste pánem svého času, sami si rozhodujte kdy, co, jak a s kým budete dělat.
  • S takovýmto jednáním pak pro vás bude tento rok příjemný, úžasný, pokrokový, jednoduchý, volný a svobodný.
Pro všechny z nás bude tento rok výjimečný, ale přesto může být bohatý, úchvatný a mimořádný na zvláštní události a setkání.

„Žijeme v době velké nejistoty a velké nerovnováhy. Všechno se mění a změny budou i nadále nabírat na intenzitě. Rok 2023 přináší mnoho příležitostí k transformaci, probuzení, sebepoznání a nalezení víry a naděje,“ uzavírá svůj výklad pro rok 2023 Lenka Suchardová.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie?

Mohlo by vás ještě zajímat:

Zdroj: Autorský text numeroložky Lenky Suchardové

Sdílejte článek
Štítky bolest energie numerologie vláda rok 2023 číslo sedm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.