Numerologická předpověď na rok 2023. Čeká nás mimořádný čas pod vládou sedmičky

Rok 2023 je časem změn, nových zkušeností, závažných rozhodnutí, spravedlnosti a odpovědnosti a také hledání duchovní podstaty, naděje a víry. Známá numeroložka Lenka Suchardová připravila podrobnou předpověď na celý tento výjimečný rok. Na co se musíme připravit a v čem můžeme být úspěšní?

„Rok 2023 nám po sečtení všech čísel dává sedmičku (2 + 0 + 2 + 3 = 7), což předznamenává velmi namáhavý rok,“ říká slavná numeroložka Lenka Suchardová. Sedmička vyvolává změny, které nás mohou hluboce citově zasáhnout a kdy můžeme znenadání ztratit půdu pod nohama. Tyto situace nejsou vždy k horšímu, i když to tak z počátku vůbec nevnímáme.

  • V tarotovém významu představuje číslo sedm symbol Vozu. Sice jedete ve svém vozidle a držíte volant, ale situace je nepřehledná, silnice v rekonstrukci, značky neviditelné či neexistující, řidiči projíždějících aut jsou zmatení, počasí je nevyzpytatelné, GPS nefunguje, mapy nemáte a zastavit ani vrátit se tam, kde to znáte, nemůžete.

Rok, ve kterém si uvědomíme, kým skutečně jsme

Tento rok je ve znamení pohybu a změn. Změny prožijeme jak v osobním, tak v profesionálním životě. S novým začátkem opouštíme buď nudnou rutinu všedního života nebo naopak vše přehánějící, povrchní či jednostranně smýšlející. Můžeme se vzdát i té oblasti svého života, která už pro nás ztratila význam. Každá změna, silný vnitřní impuls nebo zdrcující události nás vrací k vědomí, kým skutečně jsme a proč jsme tady. Pocítíme ochotu vzdát se všeho, co je v nás nepravdivé a falešné, abychom mohli být sami sebou. Je užitečné se zbavovat všeho, co ve svém nitru považujeme za mrtvé či zastaralé. Tento přístup se týká nejen nás samotných, ale i lidí a prostředí kolem nás.

Svět vzhůru nohama?

V roce 2022 jsme ještě byli omámeni součtovou šestkou a houpali se na růžovém obláčku. Zato rok 2023 bude pro velkou část světa stěžejním rokem. Odehrají se extrémní historické události, přinášející chaos a šokující zprávy. Vše může být vzhůru nohama, bez rozumu a důvěryhodnosti, pochybné, rozptýlené a okrajové, strádající a na hraně bezpečnosti. V roce 2023 se všichni potkáme s realitou, kterou již nelze ignorovat a také se strachem, co bude dál. Spouští se velkolepá a hlučná bouře, ve které se sjednocují síly zaměřené na destrukci. Rozpadne se vše, co je vzdálené skutečným hodnotám – pravdě, upřímnosti, svědomí, empatii, lásce a přírodě.

Pak ale přijde chvíle, kdy se vše bude poznenáhlu zlepšovat. Aby tomu tak bylo, je nutné snažit se přijímat a chápat všechny změny, ke kterým dochází. Díky těmto zkušenostem zaměříme naši pozornost k hlubšímu porozumění, historii, víře, nalezení zásadnějšímu smyslu existence a chuti pomáhat tam, kde je to potřeba. Smyslem problémů a překážek je přimět nás, abychom se vrátili k vlastním vnitřním zdrojům, uvědomili si svou sílu a začali spoléhat na svůj cit a rozum.

Nadějný obrat k lepšímu

Tento nadějný obrat je vepsán i do letopočtu 2023. Počáteční číslice roku 2, 0 a 2 nám dávají příležitost stmelit se v jednotném názoru pro dohodu, mír, postup a vyšší ideály. Číslice tři, která je na konci letopočtu, se však bude chtít neustále zviditelňovat skrze poňoukání, kritizování, lhaní, zatajování, vysmívání, vychloubání a boj. A protože je trojka energeticky daleko silnější než dvojky a nula, mohla by vyhrávat, což by ale vedlo k tomu, že se nic nezmění a řítíme se zpět do minulosti a do zániku. Pak je to, jako kdybychom četli náš nový letopočet pozpátku, tj. 3202. Dosáhli jsme kritického bodu. Jsme jako celek pod vibrací dvojek na důležité křižovatce (dvojka spojuje a spolupracuje, nehraje si na jednotlivce a jejich ego). Budíček zvoní už mnoho let, ale teď už musíme vstát a být aktivní, ať chceme, nebo ne.

Potřebujeme odvahu a sebedůvěru

Připravme se na opuštění ustálených zvyklostí. Je třeba se zahloubat, rozpomenout a vyzkoumat, na čem ještě pevně lpíme a skoncujme se vším, co se k naší nové životní situaci již nehodí. Čím důkladněji se nyní vypořádáme se svými stávajícími nejasnostmi, tím pro nás potom bude přechod snadnější. Pro cestu do nitra potřebujeme odvahu a sebedůvěru. Díky nezpracovaným bolestným zkušenostem se v minulosti utvořily emocionální nánosy – odporu, bolesti a smutku. V tomto kritickém bodě mnoho lidí couvne a uteče do povrchních, běžných návyků, závislostí a činností.

Dokud ignorujeme a vyhýbáme se nepříjemnostem, nejsme svobodní a ztrácíme ustavičně sílu. S každou starou bolestí, kterou si dovolíme přijmout, bude naše svoboda růst. Tím, že se odhodláme statečně pohlédnout svým trápením do tváře, uvolní se naše příští cesta a z nepříjemností se stávají výzvy. Je to cesta do nitra a samoty, ale to neznamená, že máme žít v odloučení od druhých lidí.

Sedmičková proměna

Proměna má ohromnou moc. A ta sedmičková se uskutečňuje na všech úrovních – mentální, citové, duchoví i fyzické. Vždy, když se má zrodit něco nového, musíme od počátku své nové cestě věřit, pak naše životní energie, intuice a motivující síla dá vzniknout konkrétním hodnotám, které přinášejí nejen hmatatelný užitek, ale i uspokojení.

Sedmička je zvláštní, nevypočitatelné číslo. Od dávných dob mělo číslo sedm záhadný smysl. Zahrnuje moudrost a dokonalost, ale neustále vyplouvají na povrch věci, které měly zůstat v utajení. Jsou nevysvětlené, nepochopené a nesprávně prožité. Vynikajícími vlastnostmi čísla sedm jsou však snaživost a vědění, představivost a snění. Dodávají nám duševní odvahu, která se objevuje v okamžiku, kdy máme nedostatek fyzické statečnosti. Nesmíme zapomínat, že vlastnosti čísla sedm jsou nakloněny klidnému přemýšlení a hloubání.

Co můžeme v roce sedm pěstovat? Stálý zájem o aktuální životní události, chápání druhých lidí – jejich myšlení, koníčky a životní cesty a konečně využívání znalostí a zkušeností v praxi. Hledejte a vytvořte si bezpečné prostředí, ve kterém můžete plánovat změny a svou budoucnost. Věnujte potřebnou pozornost a péči svému tělu, jako jsou odpočinek, strava, uzdravení a navrácení energie i fyzické kondice. Najděte si pro sebe nějakou meditační techniku, ve které se cítíte dobře a která vám působí radost. Ještě je čas jít do sebe a dát vše do pořádku.

Vzpomínky na budoucnost

Rok 2023 má návaznost na roky 2018 a 2020. Zavzpomínejte, s jakými situacemi, ať pozitivními či negativními, jste se v těchto letech potýkali, nechali jste se jimi unést nebo jste se cítili kvůli nim bezmocní. Možná jste jim nevěnovali hlubší pozornost, ale stejná či obdobná věc se může objevit v tomto roce, aby vás donutila vše dořešit. Necháte-li je opět ležet ladem, potkají vás ve zvýšeném účinku v letech 2025 a 2027. Nebojte se nahlédnout do svého nitra a zjistěte, co vás tíží a zbavte se toho.

Rok 2023 měsíc po měsíci

Rozdělte si své dny tak, aby v nich byl čas nejen na práci, povinnosti a rodinu, ale nezapomeňte především na sebe. Je jedno, zda se v tomto čase dobře vyspíte, přečtete knížku či jdete do kina, na přednášku nebo si zacvičit, popovídat si s přáteli.

  • Nikam nespěchejte, zpomalte, a to především v měsících únor a listopad.
  • V červenci nám z rychlosti, roztržitosti a nepozornosti mohou hrozit zbytečné nehody – při sportu, na cestách, ale také v partnerství.
  • Červenec ovládají tzv. sexuální čísla, které ovlivňují naše hormony a rozum je pak často na posledním místě.
  • V dubnu a srpnu buďte obzvláště opatrní na to, co podepisujete – dohody, smlouvy, úvěry. V těchto měsících můžete totiž k penězům, majetku či nějakým výhodám přijít anebo o ně přijít. Než něco uděláte, řádně si vše promyslete. Nenechávejte se zatlačit do kouta. Vy jste pánem svého času, sami si rozhodujte kdy, co, jak a s kým budete dělat.
  • S takovýmto jednáním pak pro vás bude tento rok příjemný, úžasný, pokrokový, jednoduchý, volný a svobodný.
Pro všechny z nás bude tento rok výjimečný, ale přesto může být bohatý, úchvatný a mimořádný na zvláštní události a setkání.

„Žijeme v době velké nejistoty a velké nerovnováhy. Všechno se mění a změny budou i nadále nabírat na intenzitě. Rok 2023 přináší mnoho příležitostí k transformaci, probuzení, sebepoznání a nalezení víry a naděje,“ uzavírá svůj výklad pro rok 2023 Lenka Suchardová.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie?

Mohlo by vás ještě zajímat:

Zdroj: Autorský text numeroložky Lenky Suchardové

Sdílejte článek
Štítky bolest energie numerologie vláda rok 2023 číslo sedm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.