Velký tarotový horoskop na rok 2023 pro všechna znamení. Jaké poselství vám nesou karty?

Do budoucnosti lze nahlédnout různými způsoby. K těm nejoblíbenějším patří tarotové karty, které umějí ukázat základní energie a děje. Co tedy bude pro jednotlivá znamení zvěrokruhu nejdůležitější v roce 2023 podle tarotových karet?

Přečtěte si podrobnou věštbu z tarotových karet pro své znamení zvěrokruhu od známé astroložky a kartářky Věry Várady. Dozvíte se, co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a peněz a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení.

Poselství pro znamení Berana na rok 2023 je symbolizované kartou Ďábla:

Tato karta z Velké arkány ukazuje, že v novém roce 2023 musíte být opatrní v oblasti materiální i vztahové. Symbol Ďábla ukazuje na určitou spoutanost, závislost a možné problémy, které si můžete přivodit svojí nepozorností nebo unáhlenými rozhodnutími, kterých pak můžete litovat. Proto je pro vás důležité věnovat pozornost všem zásadním rozhodnutím a nic zbytečně pod tlakem okolností a ostatních lidí neřešit.

Karta naděje, radosti a zdraví Hvězda je poselstvím na rok 2023 pro znamení Býka:

Hvězda je jednou z nejkrásnějších karet Velké arkány. Přináší poselství prosperity, radosti, zdraví a všeho, co si jen člověk přeje. Je také symbolem ochrany před negativními událostmi, závistí a nepřejícností dalších lidí. Proměňte své sny ve skutečnost, nečekejte na nic a jděte za svými cíli. Mnohé se vám v tomto roce splní, což také podpoří astrologicky planeta štěstí Jupiter, která 16. května vstoupí do vašeho znamení.

Karta, která souvisí s našimi city a emocemi Luna je poselstvím pro znamení Blíženců na rok 2023:

Poselství této karty upozorňuje na období, které vám může přinést silnou introspekci, ponor do vlastní duše na základě různých zážitků, setkání a především uvědomění si toho, co je pro vás v životě důležité. Můžete zažívat různé splíny, výkyvy nálady, kdy vaše vnitřní Já bude toužit po tom, abyste mu naslouchali. Je to období, kdy je vhodná samota, ticho, příroda, meditace a hledání harmonie, klidu, naplnění a rovnováhy.

Karta vybízející k trpělivosti Viselec je poselstvím na rok 2023 pro znamení Raka:

Karta Viselce znázorňuje jisté ustrnutí, ke kterému může vaše znamení inklinovat. Máte rádi jistoty a to jak v oblasti pracovní, tak i osobní. Žijeme v době transformace a proměn celé společnosti, změny se proto nevyhnou ani vám. Je dobré podívat se na věci, které řešíte z jiné perspektivy a hledat řešení, které přinese spokojenost vám i blízkým lidem. Neobávejte se nových věcí, zkuste je vzít jako životní výzvu, kterou zvládnete.

Velké štěstí čeká znamení Lva a je na rok 2023 symbolizovaná tarotovou kartou Slunce:

Pro vaše znamení vyšla jedna z nejkrásnějších karet Velké arkány – Slunce, které v astrologii patří také k vašemu znamení. Jeho síla a energie vás provázejí po celý život a nebude tomu jinak ani v tomto roce. Věřte, že se vám bude dařit ve všech oblastech, v lásce, zdraví a práci. Vizualizujte si úspěch, pohodu a vnitřně se nastavte na zdar ve všem, co děláte.

Proměnlivost života a cykličnost symbolizuje karta Kolo osudu, která se stává pro znamení Panny hlavním poselstvím na rok 2023:

Symbol této karty zrcadlí proměnlivost našeho života a také cykličnost jednotlivých jevů, zážitků i vztahů. Máme využít přítomný okamžik a jednat, nečekat na „lepší zítřek“. Žít tady a teď. Kolo osudu přináší také poselství „karmy“ – co zasadíš, to sklidíš. Proto je důležité hlídat si práh svých myšlenek čistý a snažit se vizualizovat si pozitivní změny v osobním i pracovním životě.

Prosperita a pozitivní energie jsou poselstvími tarotové karty Císařovna pro znamení Vah na rok 2023:

Velmi krásná a pozitivní karta Císařovna přináší poselství prosperity, pomoci a pozitivní energie. Čekejte podporu žen, ať již to bude vaše partnerka, kamarádka, matka, nebo kolegyně. Lze říci, že se budete po celý rok „potkávat“ s podporou žen, ženského jinového pomáhajícího elementu, ať již jste žena, nebo muž. Může to také znamenat výzvu u sebe zkvalitňovat a zušlechťovat vlastnosti jako jsou velkorysost, pomoc, láska a trpělivost.

Tarotová karta Svět naznačuje velký posun a možnosti a je poselstvím pro znamení Štíra na rok 2023:

Pro rok 2023 vám vyšla karta Svět, neboli Univerzum, která naznačuje velký posun a možnosti, a to ve všech důležitých oblastech vašeho života. Tyto výzvy je nutno přijmout bez obav a pustit se do změn, které v životě vyhlížíte. Můžete uskutečnit věci, na které jste dlouho čekali. Na životních křižovatkách najdete správný směr, kterým se máte vydat. Zažijete šťastné náhody, setkání a kontakty s lidmi, kteří vám mohou poradit nebo pomoci.

Rozvoj intuice a porozumění jsou poselstvími karty Velekněžka, která se stává symbolem na rok 2023 pro znamení Střelce:

Tento karetní symbol přináší pro vás důležitou zprávu. Měli byste se zajímat o věci mezi „nebem a zemí“. Dejte více na svoji intuici a pracujte na jejím rozvoji. Věnujte se meditaci, čtěte motivační knihy, přihlaste se do kurzů osobního rozvoje, nemáte-li čas, jde to i on-line. Rozvíjejte více i svoji kreativní stránku, tvořte, bavte se, udělejte si čas být o samotě, nerušení vnějšími vlivy. Nechejte věcem volný průběh, chce to být pozorovatel, nikoliv činitel. To vás učí nalaďovat se na vnitřní hlas – intuici nebo také vyšší Já.

Poznání, že všechno pozemské štěstí je omezené a karta Soud, jsou poselstvím na rok 2023 pro znamení Kozoroha:

V roce 2023 dojdete možná k poznání, že všechno pozemské štěstí je omezené, proto se nemáte zbytečně trápit, ale přijmout velkou pravdu – věčné jsou jen hodnoty duchovní. Můžete se zbavit vymezených hranic z minulosti, dokážete lépe vnímat souvislosti. Mějte nadhled a zkuste druhým i sobě odpustit. Může se vám dařit zúročit a využít životní zkušenosti. Je to čas nezaujatých postojů a správných rozhodnutí, čas obnovy a rekonstrukce důležitých oblastí života.

Láska, partnerské vztahy a přátelství – tak lze charakterizovat věštbu na rok 2023 pro znamení Vodnáře, pro něž je symbolem karta Zamilovaní:

V roce 2023 můžete řešit „srdeční záležitosti,“ především partnerské. Budete hledat hlubší rozměr svého vztahu, budete chtít s partnerem komunikovat, rozebírat problémy a potenciálně konfliktní stavy. Na tenkém ledě se ale musíte pohybovat opatrně, abyste „s vaničkou nevylili i dítě“. Někdy je vhodnější být příjemně naladěný, doma připravit chvíle pohody, nic nerozebírat a neřešit. Zkrátka jen být v přítomném okamžiku a radovat se z toho, že s vámi někdo tento čas sdílí. Tato karta může přinášet i nutnost volby. Pokusit se vztah převést na jinou úroveň nebo v případě nespokojenosti se snažit bezbolestně a v pravý čas ho ukončit.

Pohyb a změna jsou symboly karty Vůz, která je hlavním poselstvím pro znamení Ryb na rok 2023:

Vůz je kartou pohybu a změny. Je důležité zaměřit své úsilí na konkrétní cíle. Toužíme po úspěchu, který může být vnější a relativní, ale přináší nám uspokojení. Archetyp této karty nese poselství – máte řídit svůj osud, otěže nebo volant svého vozu (který je symbolem těla). Vše máte jen ve svých rukou. Jde jen o to, nevychýlit se z daného směru, jít za svým cílem, a stát se vítězem, ne nad druhými, ale sami nad sebou. V tomto roce můžete dát do pohybu změny, které z dlouhodobějšího hlediska zásadně změní váš život, a to ve všech důležitých oblastech.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie?

Další horoskopy na rok 2023:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.