Tarotový horoskop na rok 2023: VODNÁŘ. Může se zamilovat a sklízet plody své píle

Co bude pro vás v roce 2023 nejdůležitější podle tarotových karet? Co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a financí a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení? Přečtěte si velký tarotový horoskop na rok 2023 pro Vodnáře.

Zdraví

karty Čtyřka mečů, Královna holí, Pětka pentaklů, Pětka pohárů

Začátek roku může být pro vaše znamení náročný. Je skoro pravidlem, že před narozeninami se člověk necítí nejlépe. Můžete zažívat úbytek energie, nechuť cokoliv dělat a řešit. Podpořte svoji psychiku, dopřejte si věci, které máte rádi, užívejte si kulturu, divadlo, koncerty, posezení s přáteli, rozptylte svoji mysl. Po narozeninách, v období předjaří už se budete cítit lépe. Karty v tomto období radí opatrnost v oblasti končetin. Právě oblast nohou je pro vaše znamení nejchoulostivější. Pozorní buďte i na oblast reprodukčních a vylučovacích orgánů. Snažte se šetřit nejen svoje tělo, ale i mysl.

  • Tip pro vás: Podle astrologické tradice jsou vašimi citlivými místy kolena a lýtka, ale i krevní oběh. Co nejvíce se hýbejte na čerstvém vzduchu a nezatěžujte příliš svoji psychiku.

Láska a partnerství

karty Devítka mečů, Pětka mečů, Trojka holí, Desítka pentaklů

Lze říci, že na počátku roku i v jeho první polovině vám štěstí v milostných vztazích nebude zcela nakloněno. Problémy mohou nastat především u dlouholetých vztahů, které jsou již „přežité,“ a vy nemáte energii a chuť cokoliv spravovat a řešit. Lepší období pro vás nastane během léta, kdy se emocionální bouře přeženou a vy budete chtít s partnerem či partnerkou znovu navázat na „staré dobré časy“. Pomoci vám může rodina a přátelé, dejte na jejich rady a uvidíte, že věci se dají opět do pořádku. Poslední čtvrtina roku by měla být plná porozumění, tolerance a lásky.

Práce a peníze

karty Devítka pohárů, Pětka pohárů, Osmička pohárů, Král pentaklů

Pro první čtvrtletí roku 2023 vám karta Devítka pohárů přináší hojnost, kterou si máte vychutnat, protože na jaře může dojít k úbytku příjmu. I v létě karty ukazují na zklamání a neúspěch v materiální oblasti, která úzce souvisí i s pracovní oblastí. Naopak v závěru roku budete sklízet plody své trpělivosti a práce. Karta Král pentaklů vždy znamená profit, úspěch, uznání a také posun v profesní i finanční oblasti. Bude se vám dařit, a tak si vynahradíte ztráty a zklamání, které můžete během roku zažívat. Chce to jen pevnou vůli a odvahu nebát se věci měnit.

Poselství pro rok 2023 –  VI. Zamilovaní

V roce 2023 můžete řešit „srdeční záležitosti,“ především partnerské. Budete hledat hlubší rozměr svého vztahu, budete chtít s partnerem komunikovat, rozebírat problémy a potenciálně konfliktní stavy. Na tenkém ledě se ale musíte pohybovat opatrně, abyste „s vaničkou nevylili i dítě“. Někdy je vhodnější být příjemně naladěný, doma připravit chvíle pohody, nic nerozebírat a neřešit. Zkrátka jen být v přítomném okamžiku a radovat se z toho, že s vámi někdo tento čas sdílí. Tato karta může přinášet i nutnost volby. Pokusit se vztah převést na jinou úroveň nebo v případě nespokojenosti se snažit bezbolestně a v pravý čas vztah ukončit.

  • Tarotová karta Zamilovaných také předpovídá lásku, zamilovanost a přátelství.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie? Podívejte se:

Další horoskopy na rok 2023:

Zdroj: Autorský text astroložka a kartářka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví láska horoskop práce energie psychika tarotový horoskop Vodnář láska rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.